Hükümetten CHP'nin projesine ilk tepki!

CHP'nin bugün açıkladığı 'Merkez Türkiye' projesine hükümet kanadından ilk tepki Maliye Bakanı'ndan geldi.

Hükümetten CHP'nin projesine ilk tepki!
Hükümetten CHP'nin projesine ilk tepki!
GİRİŞ 21.05.2015 13:10 GÜNCELLEME 21.05.2015 16:15
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

CHP'nin 200 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştirmeyi vaad ettiği 'Merkez Türkiye' projesine hükümetten ilk tepki Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten geldi.

Şimşek, açıklandıktan hemen sonra attığı tweetlerle 2.2 milyonluk istihdam yaratmayı hedefleyen 'Merkez Türkiye' projesini eleştirdi.
 

YORUMLAR 34
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    ilk defa rüzgarı chp estiriyor
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçdaroğlu kalkıp medya önünde mega proje diye zaten yapılanları yutturmaya kalkacağınıza İzmiri Kocaman bir Köy olmakdan kurtarın? bir çivi çakmadınız oraya.:)
    Cevapla
  • ASİL_BEY Halil SOBA 8 yıl önce Şikayet Et
    Seçim kazanamayacağı için bol keseden atması kolaydır.Kendide inanmıyor zaten,ya yutarlarsa diye ortaya atıyor.Siz kervanınızı yürütmeye bakın.
    Cevapla
  • akif 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaynaginiz ne diye sormayacagim kaynak belli çünkü. Arkadaşlar bu chp basta izmir olmak uzere elinde bulunan illeri yönetemezken sehir kurma 2 milyon kisiye istihdam saglama ve yonetimine devletin karismayacagi bir yerin hayalini kuruyor. Beni yine güldürmeyi başardinya hastayim sana. Cin olmadan adam carpmaya calismayin yemiyoz artik.
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    ne biçim insanlar bunlar,ne biçim siyaset bu? konuştukça batıyorlar,konuştukça batıyorlar!zamanında da telekomu çok iyi bir paraya sattırmamak için anayasa mahkemesine giden Mümtaz Soysal da solcu!tek başına bütün dış borcu ödeyecek bir para!aym de zaten yandaş! bu paraları buna sebep olanlara rücu ettirmeli aslında!bunların anlayışı: ülkeye zarar verebiliyorsan solcusun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle