Zeybekçi: Balon bir hafta içinde kalkacak

Ekonomi Bakanı Zeybekci, kur, enflasyon ve faizin üzerinde bir balon oluştuğunu belirterek bu balonun 1 hafta içinde kalkacağını söyledi.

Zeybekçi: Balon bir hafta içinde kalkacak
Zeybekçi: Balon bir hafta içinde kalkacak
GİRİŞ 06.05.2015 11:01 GÜNCELLEME 06.05.2015 11:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Zeybekci, doların bütün para birimleri karşısındaki yükselişine ilişkin, "Martın ikinci yarısından itibaren bu spekülatif köpük geldi bizim Türk Lirası'nın üzerine oturdu. Bu da yaklaşık olarak 5-6 puan civarında oraya oturdu. Önümüzdeki haftadan itibaren seçim sonuçları öngörülmeye başladığında bu köpüğün gittiğini göreceğiz hep beraber" şeklinde konuştu.

Zeybekci, kur, enflasyon ve faizin üzerinde bir balon oluştuğunu belirterek, "İnşallah bunun da önümüzdeki 1 hafta, 10 gün içinde kendiliğinden ortadan kalktığını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP''NİN SEÇİM VAATLERİ

Zeybekci, CHP'nin seçim vaatleri ile ilgili olarak da "Kemal Kılıçdaroğlu ne diyorsa biz onların hiçbirisini yapmayacağız. 'Önce Türkiye' diye çıktığımız bu yolculukta Türkiye'nin menfaati neyi gerektiriyorsa biz onları yapacağız" dedi.

HDP BARAJI AŞAMAYACAK

HDP'nin barajı aşamayacağını kaydeden Zeybekci, bunun Türkiye'nin önüne çok büyük bir şans getireceğini söyledi. 

YORUMLAR 5
  • AYD 8 yıl önce Şikayet Et
    hdp barajı aşamazsa ya tekrar dağa çıkacak ya da siyasi platformda başarılı olmak için diğer seçimlere hazırlanacak bu da terörün erimesi ve güven ortamında yatırımların artması demektir Allahın izniyle terör bir şekilde biterse Türkiye gücünün 10 katı üstüne çıkar, yok dağa çıkarlarsa dön başa demektir ozamanda bunların çözümden yana olmadığı art niyetleri ortaya çıkar ki bence bunlar barajı aşamazlar ve tekrar silahlı mücadeleye başlarlar çünkü bunlar ne silah bıraktılar ne de dağdan indiler şu an seçim sonucunu bekliyorlar
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    HDP ile ilgilenmiyorum ama barajı aşamazsa hangi sansın önümüze geleceğini merak ettim... Öylesine söylenmiş bir cümle bence.
    Cevapla
  • serhat 8 yıl önce Şikayet Et
    HDP barajı aşacak Alahın izn ile.Seninde kursağında kalacak sn.bakan
    Cevapla
  • cihan 8 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış.TÜRK,KÜRT,İSLAM değerleri ile ters düşünce ancak baskı ve tehdit ile 7-9 arsı bir oy alır .
    Cevapla
  • tuna 8 yıl önce Şikayet Et
    bo aşar
    Cevapla