Mehmet Şimşek çılgın projenin kaynağı ile vurdu

Kanalİstanbul'un Kamu Özel İşbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklaması muhalefet tarafından çarpıtılan Maliye Bakanı Şimşek bombaladı:

Mehmet Şimşek çılgın projenin kaynağı ile vurdu
Mehmet Şimşek çılgın projenin kaynağı ile vurdu
GİRİŞ 23.04.2015 12:21 GÜNCELLEME 23.04.2015 12:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden muhalefet partileri tarafından farklı yorumlanan ve çarpıtılan açıklamalarına açıklık getirdi.

Kanal İstanbul'un bütçe kaynakları yerine Kamu Özel İşbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklamasının istismar edildiğini hatırlatan Şimşek açıklamasında, "Muhalefet sözcüleri ifadelerimi cımbızlayıp çarpıtma çabasına gireceğine, milleti kandırmayı bırakıp içi boş vaatlerinin kaynağını açıklasın. Muhalefet popülizm yaparken, biz 10.3 milyar Euro'ya dünyanın en büyük havaalanını bir kuruş harcamadan Kamu-Özel İşbirliği ile yapıyoruz." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • anatolıa 8 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu'na gazeteci, vaat ettiği saçmalıkların rakamsal kaynağını soruyor; müdür bey: ''keşke yanımda getirebilseydim'' diyor...Yâhu şu rakamların yazılı olduğu kâğıt kaç ton acaba?
    Cevapla
  • Bekir Çelik 8 yıl önce Şikayet Et
    Uçuk vaadlerin amacı zaten amaçları iktidar olmak değil bu vaadlerle oylarını bir nebze daha artırıp Ak Partinin Anayasayı değiştirecek çoğunluğun önüne geçnek böylece bunların tek derdi olan Recep Tayyip Erdoğanın BAŞKAN olmasını önlemek ams nafile uğraş
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadsiz vaatleri için kaynak sorduklarında ufuksuz KK ilkin yandaş müteahhitlere vermeyeceğiz halka vereceğiz gibi bir laf etmişti. Oysa bilmiyorlardı ya da söylemek işlerine gelmiyordu ki çapulcularıyla karşı çıktıkları 3. Havaalanı bırakın devletten kaynak çıkmasını, yapımıyla birlikte devlete kaynak sağlıyordu. Ak Partinin yaptıklarına hayali bile yetişmeyenler ancak hazır paraları çarçur etmeyi bilirler, SSK’yı batırdıkları gibi ülkeyi batırırlar. İthal bakanla Türkiye’yi faizli borç batağına sokmayı, ülkenin kaynaklarını faiz baronlarına peşkeş çekmeyi bilirler, verdikleri para karşılığında faiz baronlarına faiz ödediğimiz yetmiyormuş gibi bağımsızlığımızı da teslim etmeyi bilirler.
    Cevapla
  • elhak 8 yıl önce Şikayet Et
    İyi bilirler çilingir sofrasından ahkam kesmeyi peynir ekmek ve milletin varını yoğunu meze etmeyi .Ha o ekmeği de karneye bağlamışlardı. Millet unutmadı o zihniyeti.
    Cevapla