Şimşek: Kaynağı koysun CHP'ye oy vereceğim

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP'nin vaatleri ile ilgili ''CHP kaynağını ortaya koysun, cari açığı patlatmasın CHP'ye oy vereceğim'' dedi.

Şimşek: Kaynağı koysun CHP'ye oy vereceğim
Şimşek: Kaynağı koysun CHP'ye oy vereceğim
GİRİŞ 20.04.2015 10:58 GÜNCELLEME 20.04.2015 12:17
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir televizyon programında CHP'nin ekonomik vaatlerini değerlendirdi.

Bakan Mehmet Şimşek'in CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun  vaatlerin en düşük maliyeti 149,5 milyar lira olduğunu bunun ise bütçe açığının 2 katından fazla olduğunu söyledi.

CHP'nin söz konusu programının uygulanması halinde büyümenin eksiye döneceğini söyleyen Bakan Şimşek, bunun bir kriz çağrısı olduğunu da aktardı..

''CHP kaynağını ortaya koysun, cari açığı patlatmasın CHP'ye oy vereceğim'' diyen Bakan Şimşek, ''CHP Türkiye'yi yeniden IMF'nin kucağına atacak, bu bir hayal bir program.'' dedi.

Başbakan 3 dönemi dolsa bile ekibin korunacağını ifade ettiğini de hatırlatan Bakan Şimşek, ''Ekip önemli ama bütçe disiplini çok önemli, biz bunu oturttuk.'' diye konuştu.

''Merkez Bankası ile ilgili hiç tartışma yaşanmasa lira değer kaybederdi'' diyen Bakan Şimşek, ''Bu sene tarım çok iyi olacak. Geçen sene şartlar ağırdı.'' diye konuştu

YORUMLAR 48
  • hanife 8 yıl önce Şikayet Et
    Dimyata pirince giderken elimizdeki bulgurdanda olmayalimda Allah korusun
    Cevapla
  • ailhaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın şimşek bunlar içki masasında sarhoş iken demlenirken nasıl eserse gündüz onu savuruyorlar chp demek. taş üstüne taş koyan deyil. taşları yıkıp yakan demektir. tarih boyunca böyle olmuştur. kılıçdaroğlu da ata ata otmatik olmuş maşallah. nasaılsa iktidarı hayatı boyunca görmeyeceyini biliyor o halde bekara arvat boşamak kolaydır zaten bu konuda çok maharetlidir.
    Cevapla
  • O'NUN ADI KEMAL.... 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu soru açık oturumda sorulmuş.Ben hesap uzmanıyım demiş...Onun adı Kemal ya yetmez mi????
    Cevapla
  • Gerçekler 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kılıçdaroğlu iktidara gelince 100 gun ile 1 yıl arasında bu vaadlerini yerine getireceğini söledi,yani ak partiden sağlam bi ekonomi ve rezerv devir alacağınıda kabul etmiş oldu,çünkü ekonomik olarak kötü devir alınmış bir ekonomi ike 1 yıl içinde bu vaadleri yerine getiremez kimse ,yani chp akp nin başarılı yönetiminide kabul etmiş oldu böylece 2.taşerona kadro vereceğini söylüyor chp ,acaba şu an mevcut çalışan taşeron işcilerin kadro zamanı işten çıkarılmama garantisini verdimi,hayır vermedi,taşerona kadro için oy verecekler iyi düşünsünler kadro için mevcut işlerindende olmasınlar,taşerona kadro kadrolaşmanın en kolay yoludur ,bunu chp yapmıycağının garantisini vermedi
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bahsi geçen chp kılıçdaroğlu yanlış anlamadık değilmi.hani şu ssk yı batıran ve bütün ssk lıları mahveden yaratık tanmı söz ediliyor.ben bu chp ya oy atanları anlayamıyorum ya siz hangi ülkenin vatandaşısınız.demekki ülkemizde hainlerin sayısı yüzde 23 -25 olmalıki bu parti hala oy alıyor .üzülerek bunları düşünüyorum.çok yazık oluyor ülkemize.kılıçdaroğlunun yüznden bu insanlar geçmişde çok çektiler heralde chp liler uzaydaydı o zamanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle