Erdoğan'dan Ekonomi ile ilgili flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan ekonomiyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan Ekonomi ile ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan Ekonomi ile ilgili flaş açıklama
GİRİŞ 18.04.2015 19:15 GÜNCELLEME 18.04.2015 19:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı, “Ekonomideki şu andaki bu geçici kriz aşılacaktır. Analiz şirketleri hedefleri farklı bir şekilde ortaya koyuyorsa da Türkiye sıçramasına devam edecektir” diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklaması şöyle:

Türkiye ekonomide de çok büyük bir atılım gerçekleştirdi. Bu ara kur nedeniyle 800 milyar dolara düştü milli gelir. Ekonomideki şu andaki bu geçici kriz aşılacaktır. Analiz şirketleri hedefleri farklı bir şekilde ortaya koyuyorsa da Türkiye sıçramasına devam edecektir. Türkiye iki trilyon dolarlık Gayrisafi Yurtiçi hasılaya ulaşacaktır. Onun için gençler Türkiye’nin güçlü olması şart. Güçlü Türkiye şart. Eğer bir şu anda kendi helikopterimizi yapıyor muyuz? Tankımızı da yapacağız topumuzu da yapacağız. Gemilerimizi yapıyor muyuz?

‘PATİNAJ GÖRÜNTÜSÜ VAR’

Ekonomideki son dönemde patinaj görüntüsüne şahit oluyoruz. 2008 krizi tüm dünyayı kasıp kavururken bu kriz Türkiye’yi teğet geçecek demiştim. Gereken tedbirleri aldık. Güven ve istikrar ortamını güçlendirdik. Raydan çıkılmasına müsaade etmedik. Türkiye kalkınmasını sürdürdü. Bu patinaj uzun sürmez. Hükümetimiz ekonominin ihtiyaçlara göre yeni bir yaklaşımla güçlünedirilemise konusunda hayata geçiriliyor.

YORUMLAR 1
  • Dadas 8 yıl önce Şikayet Et
    Usta bir bildiyin var senin sukur allaha sana guvenimiz tam yoksa 13 yil senin arkanda dururmuyduk hic
    Cevapla