Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı bitti

4/C'li personeline kadro, öğretmenlere nöbet ücreti ve memur emeklilerine promosyon gibi konular ele alındığı toplantı sona erdi.

Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı bitti
Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı bitti
GİRİŞ 26.03.2015 15:18 GÜNCELLEME 26.03.2015 15:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in başkanlığında toplanan Kamu Personeli Danışma Kurulu'nun (KPDK) 2015 yılı ilk toplantısı sona erdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Moralı Salonu'nda yapılan toplantıya, Bakanlık Müsteşarı Ahmet Erdem, Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, KESK Genel Başkanı Lami özgen, kamuda yetkili sendikaların genel başkanları ile ilgili bürokratlar katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından basına kapalı yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda, 4/C'li ve sözleşmeli personele kadro verilmesi, 2005'den sonra göreve başlayan personelin bir derece yükseltilmesi, emekli kamu görevlilerinin maaş promosyonundan yararlanması, yıllık izinlerin iş günü esasına göre düzenlenmesi gibi memur sendikalarının taleplerinin görüşüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR 7
  • sadece 9 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenler varken kim takar taşeronu, memuru.öğretmene yılda 6 müjdeli haber 4 zam 5 ay tatil 2 ikramiye 1600 ek ders v.s v.s
    Cevapla
  • üniversiteli işçiler 9 yıl önce Şikayet Et
    üniversiteli işçilerde inşallah unutulmayacaktır.
    Cevapla
  • bre 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya kim bu taşeronlar , nasıl taşeron olunuyor. neden bunlar kadro istiyor.
    Cevapla
  • esra kara 9 yıl önce Şikayet Et
    asil işi yapan taşeronun gözü sizde bakanlar kurulu belirlesin artık şu asil iş yardımcı işi
    Cevapla
  • memur 9 yıl önce Şikayet Et
    Mecliste bulunan Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı kanunda değişiklik yapılması hakkında kanunun çıkmadığı müddetçe kimse emekli olmaz ve gençler daha çok bekler kanunda adaletli oranlar uygulanmıştır bakana ve başbakana duyurulur saygılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle