Erdoğan: Bankacılar bunun hesabını verecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te STK temsilcileriyle biraraya geldi ve bankacılara çok sert uyarıda bulundu.

GİRİŞ 07.03.2015 16:33 GÜNCELLEME 07.03.2015 17:27
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te STK temsilcileriyle biraraya geldi. Erdoğan konuşmasında doları bilerek yükseltenlerin ve buradan zengin olmak isteyenlere sert çıktı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Geçmişte Menderes'e, Özal'a, Erbakan hocamıza aynı oyunu oynadılar. 28 Şubat'ta vakıfların mallarına el koydular. Biz vakıfların haklarını geri verdik.

"BU MİLLETİN 40 MİLYAR DOLARINI CEBE İNDİRDİLER"

Her darbe öncelikle elini vatandaşın cebine elini atar. Bir kitapçık kriziyle bu millet fakirleştirilmiş. 40 milyar dolar birilerinin cebine girdi.

"MİLLETİN EMEĞİNİ PEŞKEŞ ÇEKMEK İSTİYORLAR"

Faizi yüksek tutarak bu milletin emeğini birilerine peşkeş çekmek istiyorlar. Kan tüccarlarının birilerinin maşaları olmuştur.

"BANKACILAR BUNUN BEDELİNİ ÖDERSİNİZ"

Ülkemizin tüm bankacılarına sesleniyorum: İşadamlarımıza yaptığınız uygulamalar size ters dönebilir. Verdiğiniz kredilerde geri çağrılmalar bunun bedelini ödersiniz. Dünyada bir parite krizi yaşatıyorlar.

"DOLAR ALIP ZENGİN OLMAK İSTEYENLER DUVARA TOSLAYACAK"

Adeta dolar zenginleri üretmek istiyorlar. Bir taraftan da Merkez Bankası'nı köşeye sıkıştırmak istiyorlar.

Şu anda Avro 1.1. Buradaki dengesizlikten dolar zengini oluşturmak istiyorlar. Dolar alıp köşeyi döneriz diyenler duvara toslarlar. Dere yatağında akar. Önümüzdeki hafta bunun için bir şeyler yapacağız.

YORUMLAR 48
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanım gereğini yapacaginizdan en ufak bir şüphem yok hadsizlere haddini bildirmek size nasip olacak
    Cevapla
  • evet öyle mi 9 yıl önce Şikayet Et
    2008 krizinde kriz teğet geçecek dediniz size inandık malesef öyle olmadı sayın cumhurbaşkanım malesef kimilerini teğet kimilerini deldi yıktı geçti sizin haberiniz oldu mu bundan şimdi size inanalım mı
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    2008 krizi bizim ülkemiz ile alakalı bir kriz değil. Bütün ülkeleri yıkıp geçerken, o ülkelere göre bizim ülkemizi teğet geçmiştir. Ama bunu anlamak için biraz düşünmek lazım. Bol keseden atmak değil...
    Cevapla
  • veli veli 9 yıl önce Şikayet Et
    faizler inincede en çok bankalar kazanmıyor sankide...vall sayın cumhurbaşkanım sizin bu merkez bankası ile olan polemiklerinizde size katılmıyorum malesef..
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    faizler ile bankalar arasında bağlantı sorununuz var sanırım. Anlamakta güçlük çekiyorsanız bir bilene danışın. Kenardan çamur atmayalım lütfen.
    Cevapla
  • karadeniz kartalı 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD Türkiyeyi ortadoğudaki politikalarına razı etmek için dolar ile vurmaya çalışıyor. Dolar sadece türkiyede artıyor. burada en büyük hainler bazı yerli/yabancı bankalar ve muhalefet partileridir. hükümeti düşürmek için vatanı satıyorlar. ABD ve yerli hain işbirlikçleri Zannettilerki Erdoğan BOP başkanı olmakla ortadoğuda onların istedikleri politikayı uygulayacak. Hiçte öyle olmadığını zamanla gördüler. ama bizim KÖR MUHALEFET siyasi rant gereği görmek istemiyor ve sol ve mhp li seçmeni hem tahrik ediyor hemde yalanlar ile kandırıyorlar. kin ve nefret poltikası uygulayarak AKP seçmenine baskı yapmaya çalışıyorlar
    Cevapla
  • temur 9 yıl önce Şikayet Et
    sayin reisi cumhur o halde bu duzene de kokunden bir son vermek gerekmiyor mu..her secim oncesi sandikta yenemedikleri lideri boyle hainliklerle yeneceklerini mi saniyor bu vatan hainleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle