Altında dev çöküş, çeyrek saatler içinde eridi!

ABD’den açıklanan istihdam piyasası verilerinin beklenenden oldukça iyi gelmesiyle altın çakıldı. Çeyrek altın ise 3 lira birden geriledi.

Altında dev çöküş, çeyrek saatler içinde eridi!
Altında dev çöküş, çeyrek saatler içinde eridi!
GİRİŞ 06.03.2015 20:33 GÜNCELLEME 06.03.2015 22:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

ABD’den açıklanan istihdam piyasası verilerinin oldukça olumlu gelmesi doların ateşini yükseltirken, altın ise yılbaşından bu yana en düşük seviyesine geriledi. 

Açıklama öncesinde 1.197 dolardan işle gören altının ons fiyatı, güçlü veriler sert düşerek 1.175dolar seviyesine kadar çekildi.

GRAM ALTIN 100 LİRANIN ALTINDA

Yurt içinde ise dün 100 lirayı aşan altının gramı yüzde 1.17 düşerek 99.53 liraya çekilirken, gün içerisinde 165 liraya kadar yükselen çeyrek altın ise verinin açıklanmasının ardından 162 liraya kadar geriledi. Şu saatlerde Kapalıçarşı'da çeyrek altın 163 liradan satılıyor. 
 

YORUMLAR 11
  • Faruk C. 9 yıl önce Şikayet Et
    Altın 120 TL olacak diyenler var. Dövizden sonra sıra altında mı?
    Cevapla
  • Mir polat 9 yıl önce Şikayet Et
    Birinin taş değse ak partiden bilirler bu ne hazımsızlık be kardeşim
    Cevapla
  • Alper 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD karşılıksız 4.5 trilyon dolar bastı ve parası dünyanın en değerli parası haline geldi,şimdi bunun sorumlusu faiz düşsün diyenlermi?Dünyadaki bu kadar açık sömürü düzenini göremeyenler,Türkiyedeki faiz lobisini nerden göreçek!Siz de iktidara gelin de biraz para basın bakalım ,paranızı nasıl dünyanın en değerli parası hallne getiriyorsunuz o zaman konuşun da görelim.
    Cevapla
  • gerçek 9 yıl önce Şikayet Et
    gerçek misiniz şakamı yok yok şakasınız, karşılıksız para basacaksın, o parada değerli hale gelecek öylemi, yılın fıkrasını yazmışın haberin yok valla
    Cevapla
  • yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Siz buna çöküş mu diyorsunuz. Dolarınyuksek oolmasından dolayı altın hala cok yuksek. Merkez bankasına satasmayi biraksalar gerçek fiyatını bulacak
    Cevapla
  • ertugrul 9 yıl önce Şikayet Et
    Milletin ferdine katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle