Kıdem tazminatı sorunu seçime kadar çözülecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk çelik, Kıdem tazminatı sorununa yönelik çözüm tarihini verdi.

GİRİŞ 28.01.2015 14:15 GÜNCELLEME 28.01.2015 16:07
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

10. Kalkınma Programı çerçevesinde açıklanan öncelikli dönüşüm programları toplantısında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk çelik, Kıdem tazminatı ile ilgili kendisine yöneltilen soru üzerine, kıdem tazminatının şu haliyle sürdürülebilir olmadığına dikkat çekerek, '' Soruna yönelik geliştirecek çözümün herkesi kapsayacak. Çalışmalar yürütülüyor, seçime kadar bu sorunu çözmeye çalışacağız.'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 86
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar gerçek bir akp li partisinin artısınıda eksisinide farkındadır. bnde bir işçiyim evt doğru işçiye bir şey vermedi hatta hakkını yedi ama bn sadece bir hükümet benim maaşıma zam yapmıyor veya işçiyi alt sınıf olarak nitelendiyor diye bu hükümetin ülke olarak nerden nereye gtirdiğini görmemek aptallıktır. koyu bir akp liyim ama yanlışıda var ama doğrusu daha çok. bn kendimden çok ülke çıKArlarını düşünen bir akp liyim bugün benim başbakanım diğer başbakanlara ve cumhurbaşkanlarına karşı dik durabiliyorsa benim için bu gurur yeter:)
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın faruk çelik lütfen yapmayın artık yeter nedir bu taşeronun sizden çektiği seçim zamanı çıkıyorsunuz ortaya yok kıdem tazminatı yok taşerona iyileştirme sizin kimseye bir şey vereceğiniz yok allah aşkına insanları kandırmayın.
    Cevapla
  • Ugur 9 yıl önce Şikayet Et
    İşçi arkadaşlarıma sesleniyorum.Bu hükümet işçinin lehine 13 yılda ne yaptı.İşçinin lehine çıkartılan ne bir yasa nede bir tüzük var.Şimdide çalışanların kıdem tazminatlarına göz diktiler .AKP bu kafayla giderse çok oy kaybedecek benden söylemesi
    Cevapla
  • yucel 9 yıl önce Şikayet Et
    Artik devlet batti herhalde iscinin tazminatina gozdikti bundan sonra ak partiye oy vermeyecegim
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    kominist sistem devam ediyor... çalışanın tazminatını devlet ödemeli.esnaf ,sanayici elemanın maaşını veriyor sigorta prim vergilerini devlete yatırıyor emekli olunca birde tazminat ödeyecek yok yağma hasanın böreği, bağkurdan emekli esnafa devlet neden emeklilikte toplu para vemiyor,sebep ne. devlet memuruna veriyor..biz yllarca çalışıp didinip devlete vergilerimizi verdik, biz verdik ,devlette çalışanlar yan gelip yatarak en yüksekten maaşlarını aldılar.bağkur emeklisi 950 tl alırken 3000 tl emeklimaaşı alan memurlar var. yazacak çok şeyvar ooof of........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle