Davutoğlu'ndan çiftçiye müjde üstüne müjde

Başakan Davutoğlu, Bahçeli'nin bugünkü konuşmasına misilleme yapar gibi çiftçiye müjde üstüne müjde verdi.

GİRİŞ 27.01.2015 12:58 GÜNCELLEME 27.01.2015 22:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin olağan haftalık grup toplantısında yaptığı konuşmasında gelenek haline getirdiği müjdeler silsilesine yenilerini ekledi.

Kaybolmaya yüz tutmuş meslekler için esnaf ve sanatkarlara sıfır faizli krediler verileceğini belirten Başbakan Davutoğlu, Halkbank'ın kredilerinin yüzde 50'sinin zaten hibe olduğunu söyledi.

Herhangi bir AVM açıldığında yüzde 5'inin esnaflara ayrılacağını da vurgulayan Davutoğlu, ''Bizden önce esnaf başbakanlık önünde yazar kasa atıyordu. Şimdi ise bizi alkışlıyor.'' dedi.

Başbakan Davutoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bugünkü konuşmasının neredeyse  tamamında tarım üzerine çizdiği karamsar tabloya da misilleme yapar gibi çiftçilere de müjde üstüne müjde verdi.

Çiftçilere yönelik  tohum ve mazot desteğinin arttırılacağını söyleyen Davutoğlu, çiftçiye hibe desteğinin ise yüzde 50 arttırılacağını aktardı.

Kırmızı mercimek ve kuru fasulyeye yüzde 100 pirim desteği vereceklerini de söyleyen Davutoğlu, ''Bizim şimdiki desteklerimizi diğer iktidarlar hayalini bile kuramazdı.'' dedi.

Esnaf ve çiftçiye desteklerin süreceğini de aktaran Davutoğlu, ''Denizcilik sektöründe de desteklerimiz olacak. Sektörde iki önemli paketle dışa bağlılığı düşüreceğiz.'' diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • emekli 9 yıl önce Şikayet Et
    emekliler sesini yükseltmeli hadi artık emeklilerinde yüzünü güldür başbakanım .
    Cevapla
  • H:B:V 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakan İşci Emeklilerine çok az zam yaptınız?..gerçekden yazık.
    Cevapla
  • Recep 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir müjde de biz emekliler bekliyoruz sayın başbakanım. Artık bıçak kemiğe dayandı misali dayanacak gücümüz kalmadı. şahsen ben 1100 lira emekli maaşı ile adeta yaşam savaşı veriyorum. Emeklilerin büyük çoğunluğu da yaklaşık olarak bu civarda maaşlarla hayatlarını idame ettiriyor. Birde hastaneye giderse muayene katılım payı, reçete payı ve ilaç kesintisi olduğunda maaş 25 ila 50 lira arasında düşüyor. o zaman hepten hesabı karıştırıyoruz. ARTIK BİZİDE GÖRÜN. RİCA EDİYORUZ.
    Cevapla
  • Sedat Güllü 9 yıl önce Şikayet Et
    Elektirige,dogalgaza,petrole zam yapıyorlar.Gerisi boş.Emeklide,çiftçide,memurda inim inim inliyor.Ama basın ve siyasilere bakarsanız müjde üstüne müjde var.Ama aslında içi boş malesef.
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Edep yahu birileri hala utanmadan 10 seçim kaybedip ben bu iktidarı cumhur başkanını beyemniyorum derse,yüzsüzlük,diploması alır bence.aaA koltukta yapışkan varmış.derler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle