Çalışma Bakanlığını zayıflatan bantlar

Çalışma Bakanlığında bugünlerde en çok göze çarpan Bakan, Bakan Yardımcısı ve üst düzey bürokratların kulaklarındaki bantlar.

Çalışma Bakanlığını zayıflatan bantlar
Çalışma Bakanlığını zayıflatan bantlar
GİRİŞ 22.01.2015 12:48 GÜNCELLEME 22.01.2015 12:48
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bantların sırrını bizzat kendi kulağında da iğneler bulunan Bakan Faruk Çelik açıkladı.

''BEN DE ŞOKTAYIM''

Çelik, TBMM'deki Yüce Divan oylamasında kulağındaki akupunktur iğnelerini gören gazetecilerin soruları üzerine, “Sormayın, ben de şoktayım. Yaklaşık 10 gündür akupunktur tedavisi görüyorum. İnanın 7-8 kilo verdim. Kendim bile şaşırdım. Rahatladım, çok mutluyum” dedi.

ETYEMEZ BAŞLATTI

Bakanlıktaki akupunktur ile zayıflama modasını Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in başlattığı ortaya çıktı. Etyemez önce Bakan Çelik'e "Kısa zamanda zayıflamasının sırrını" verdi. Ardından bu sır dalga dalga tüm bakanlığa yayıldı. Şimdi Bakan, Bakan Yardımcısı ve pekçok üst düzey bürokratın kulaklarında akupunktur iğnelerini görmek mümkün.

YORUMLAR 30
  • umut arslaner 9 yıl önce Şikayet Et
    bu çalışanları korumayı birazda düşünseniz sayın bakan
    Cevapla
  • taşeron 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım sen mahkeme kararı olan taşeron işçilerden bi haber ver
    Cevapla
  • burak 9 yıl önce Şikayet Et
    yok temiz bey asgarı ucretlı deılım ama asgarı ucretlı degılım dıye asgarı ucretlı olanlar umrunda deıl durumuda yok egıtımımde senın hayal edemeyecegın yerlerde oldu oyle yaw lı mıyawlı konusmakla olmuyor bu ısler laf olsun torba dolsun diye yazma
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız akupunkturu bırakanlar tekrar kilo almaya başlıyor.
    Cevapla
  • gökhan 9 yıl önce Şikayet Et
    galıba akp lı olupta durumu cebi boş olan yok buraya yazan iki işçi kardeşler tok açın halınden anlarmı sence boş verin baksana adam okumamış diye dalğa geçiyor yazıklar olsun okumayan ölsün diyoryanı kapıtalızım den yönetiliyorsun hala konuşuyorsun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle