Bakandan askere müjde üstüne müjde

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, MHP'li Milletvekili Ahmet Duran Bulut’un, 'askerlerin özlük hakları'yla ilgili soru önergesini yanıtladı.

Bakandan askere müjde üstüne müjde
Bakandan askere müjde üstüne müjde
GİRİŞ 23.12.2014 04:07 GÜNCELLEME 23.12.2014 04:23
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Yılmaz, mali ve sosyal konularda yürütülen ve 2015 yılı içinde uygulamaya girmesi hedeflenen çalışmaları şöyle sıraladı:

*** Lojman tahsis edilmeyen TSK personeline, yaklaşık 460 TL artış getirilmesi planlanıyor.

DÜŞÜK RÜTBELİ ASKERİN MAAŞINA YÜZDE 20 ZAM

*** Özellikle düşük rütbeli personelin maaşlarına yüzde 20, diğer personele ise yüzde 7-12 oranında artış yapılması hedefleniyor.

FAZLA MESAİYE 700 TL

*** Nöbet, atış, tatbikat ve benzeri nedenlerle fazla mesai yapan personele aylık 700 TL’ye kadar fazla mesai ödenmesi üzerinde çalışılıyor.

YORUMLAR 49
  • Orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaslar polis jandarma bu iki kurum zaten aynı işi yapıyor. Şöyle çalıştık böyle çalıştık boş muhabbet birlik olma zamanı. Jandarma ve polisin çektiğini diğer tsk personeli çekmiyor. T.c de birbirine sahip çıkacak ilk kurumlar jandarma ve polis bence.
    Cevapla
  • İHSAN 9 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞLAR DÜŞMAN KURŞUNU İLE BİR VATAN EVLADI HİÇ KUCAĞINIZDa ruhunu teslim etti mi? siz hiç size emanet edilen askerin sorumluluğunu taşıdınız mı peki bu vijdan sorumluluğunun memleket korumanın ücreti olur mu. siz hiç güneydoğuda zemheri soğuğunda şafağın bir an önce sökmesi için allaha dua ettiniz mi. SİZ BUGÜNDE ÖLMEDİĞİNİZ İÇİN ALLAHA ŞÜKÜR ETTİNİZ Mİ. SİZ ÇOK YOĞUN BİR ÇATIŞMADA BİR DAHA EŞİMİ VE ÇOCUKLARIMI GÖREBİLECEKMİYİM DİYE DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? ŞİMDİ BURADA İNSANLAR KOMİK KOMİK ŞEYLER YAZIP ADAMIN MORELİNİ BOZMASIN. ASKERLİK MESLEĞİ PARA KAZANMA MESLEĞİ DEĞİLDİR. ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ALDIĞIMIZ BİZE VE AİLEMİZE YETİYOR. ALAH KİMSEYİ MUHTAÇ ETMESİN
    Cevapla
  • pes diyen 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar her zaman olduğu gibi siyasilerin tuzağı bence bu, hiç bir şey olduğu veya olacağı yok, klasik seçim öncesi vaatleri dinlemeye devam ediyoruz. Temmuz 2012 haberlerini açın aynısı, askere zam olacağı haberi çıkınca kendini patron zan edip bana 1 ona 3 veriyorsun diyen arkadaşlar siz nerede memursunuz? hangi memur eşinin yanında ensesine kurşun yeme tehlikesiyle karşı karşıya, ayda 2-3 nöbet tutunca oluyorsa size de nöbet yazalım bize 6-7 geldiği oluyor. diğer meslek gruplarında nöbet tutan nöbet için ücretini alır, fazla mesaisini alır, her türlü sosyal hakkı düşünülür. iyileştirme olacağı söylendiğinde neden kendi cebinizden çıkıyor gibi karşı atağa geçiyorsunuz? bu asker düşmanlığınız neden? kendini askerin işi kolay ben daha çok çalışıyorum diyerek yorum yapanlara sesleniyorum! buyrun orta okul mezunlarını da alıyorlar. üstelik 3 yada 7 yıl sonra emeklilik. maaş da şu an bir çok askeri personelden daha yüksek. neden başvurmuyorsunuz? ben söyleyim çünkü canınız tatlı sizin.
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    samet az at civcivlerde yesin
    Cevapla
  • kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık. bu kadar memur bu kadar çalışan varken, her şeyi ile memurların üstünde haklara sahip askere verilen çok fazla .. bu ülkede bayram demeden, yaz demeden çalışanlar var. hafta sonu bilmeden. millet çocuğu ile maça giderken göreve gidenler var. daha bir kez oğlumla maça gidemedim. çünkü görevliyim. bizim hakkımız değilmi baba oğul maç izlemek. yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle