Tamince: Yılbaşı süslemelerine başladık

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, yılbaşı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını bildirdi.

Tamince: Yılbaşı süslemelerine başladık
Tamince: Yılbaşı süslemelerine başladık
GİRİŞ 20.12.2014 14:24 GÜNCELLEME 20.12.2014 14:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Belek Turizm Yatırımcıları Birliği'nde düzenlenen G20 Zirvesi ön hazırlık toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tamince, yılbaşı süslemeleriyle ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile sohbet ettiklerini söyledi.

Antalya markasının önemi için bu tür zirvelerin önemine dikkati çeken Tamince, şöyle konuştu:

"Antalya'da ne kadar organizasyon düzenlense şehir ne kadar şık olursa o kadar fazla insan gelir. Ben tartışma başlatmak için yılbaşı süslemeleri konusunda konuşmamıştım. Amacım bu kadar turist alan şehri her yönüyle daha iyi süsleyelim. Sadece belediyelerden bunu talep etmeyelim. İşadamları ve turizm yatırımcıları olarak buna destek verelim. Sadece yılbaşında değil, Ramazan ve Kurban bayramlarında da bunu yapalım. Milyonlarca insan buraya geliyor. Her türlü bayramı bayram havasına çevirelim ki bu şehri daha cazip hale getirelim."

Antalya'nın yüzbinlerce yatak kapasitesi olan dünyadaki ender kentlerden olduğuna işaret eden Tamince, "Yılbaşı süslemelerine başladık. Yılbaşına doğru bu dönemi şehirde daha fazla hissetmiş olacağız. Hep beraber geliştirerek devam etmemiz gerekiyor. Menderes bey, benim değer verdiğim bir başkan ve yıllara dayanan bir arkadaşımdır. Beni 'şehri daha iyi süslüyor muyuz?' diyerek motive etti. Üstüme düşeni yaptım" dedi.

YORUMLAR 2
  • hale 9 yıl önce Şikayet Et
    o değil de çevreciler her krismısta neden sus pus oluyolar.ağaç katliamı olmuyo galiba onlara göre.çifte standart diz boyu
    Cevapla
  • mevhibe inal 9 yıl önce Şikayet Et
    Çam ağacı süslemek pagan adeti. Yine de insanları mutlu eden süslemeler iyi de...niçin kendi dini günlerimizde bu süsleme, eğlenmeler yapılmıyor? Vatikan bile süslenen çam ağacının en tepesine yıldız koyarken bizim işgüzarlar neden haç koyuveriyor? Levent'in en işlek caddesinin yanındaki Çarşı-Otel önü gibi.
    Cevapla