Türk işadamları için 400 milyar $'lık fırsat

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası yetkilileri Türkiye'de 400 milyar dolarlık fırsat olduğunu dile getirerek işadamlarına çağrıda bulundu.

Türk işadamları için 400 milyar $'lık fırsat
Türk işadamları için 400 milyar $'lık fırsat
GİRİŞ 19.12.2014 14:00 GÜNCELLEME 19.12.2014 14:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uluslararası finans kuruluşu EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) yetkilileri Türkiye'de katıldıkları toplantıda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE İÇİN KRİTİK ÖNEME SAHİP

EBRD Türkiye Direktörü Michael Davey, alt yapı yatırımlarının Türkiye için kritik öneme haiz olduğunu belirterek, ''Biz uzun vadeli altyapı projelerine kredi verirken  uluslararası kriterleri benimsemiş kurumlarla çalışmayı tercih etmekteyiz. Türkiye'de sermaye piyasasında ''tahvil ihracı'' konusunda daha çok işlem yapmayı hedefliyoruz. Sermaye piyasalarının gelişmesi için 2015 yılında Türkiye'de yeni tahvil ve ihraçlar olmasını temenni ediyoruz.'' dedi.

400 MİLYAR DOLARLIK FIRSAT VAR

EBRD Türkiye Direktör yardımcısı Şule Kılıç ise Türk şirketlerinin başarılı altyapı yatırımları gerçekleştirilerek önümüzdeki dönemde 2023'e kadar 350-400 miyar dolar gibi bir altyapı yatırımı portföyü olduğunu ve Türk şirketlerinin bu büyük yeni yatırımları gerçekleştirmesi için önlerinde büyük bir fırsatın yattığını söyledi.

YORUMLAR 8
  • mmmmmmmmmm 9 yıl önce Şikayet Et
    rusya ile yapılan bazı anlaşmalardan sonra iki yüzlü Avrupa yine sahneye çıktı hayırlısı bakalım
    Cevapla
  • anlamadim... 9 yıl önce Şikayet Et
    bu firsat Turkler icin mi? Turkiye icinmi ? yoksa tum turki cumhuriyet milletleti icn mi? cunku bizimde Turliye, Ukrayna ve Romanya'da insaat firmamiz var ama biz Turk degiliz... ama Turkiye cumhuriyeti vatandasiyiz...
    Cevapla
  • O KADAR 9 yıl önce Şikayet Et
    hep fırsat hep zenginler asgari ücret 900 tl'lerde nerde ozaman bu fırsatlar biz buna fırsat demeyelim FIRSATÇILIK DİYELİM !!!
    Cevapla
  • İsim 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki dolar kaldırılacakta Türklerin elinde kalsın gibi yazıyorlar.
    Cevapla
  • Sezer 9 yıl önce Şikayet Et
    evet 5 yildir milli gelir 10 000 de takildi, dunya ekonomisi kotuye gidiyor zaten, geziciler, darbeci pensilvanya, dis guclerin de bir maliyeti var !!! rahat biraksalar turkiye ucacak ama durmak yok yola devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle