Ünlü işadamı müjdeyi verdi: 3 yıl içinde yapacağız

İşadamı Ethem Sancak, "3 yıl içerisinde milli tankı, milli topu, milli arabayı yapacağız'' dedi.

Ünlü işadamı müjdeyi verdi: 3 yıl içinde yapacağız
Ünlü işadamı müjdeyi verdi: 3 yıl içinde yapacağız
GİRİŞ 18.12.2014 17:32 GÜNCELLEME 19.12.2014 07:57
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İşadamı Ethem Sancak, İstanbul’da Biruni Üniversitesi'nde gençlerle bir araya geldi. "Gelecek 20 Yılda Türkiye'nin Vizyonu" başlıklı toplantıda konuşan Sancak, öğrencilere Türkiye’nin yeni vizyonunu anlattı.

Doğu ile Batı medeniyetinin farklılıklarını örnekleriyle sıralayan Sancak, tecrübelerini de üniversite öğrencileriyle paylaştı. Türkiye'nin 20 yıl içinde, Asya’yla birleşerek büyük bir uygarlığın yeniden canlandırılmasında büyük bir rol üsteleneceğini vurgulayan Sancak, "Uygarlık yer değiştiriyor" diye konuştu.

3 YIL İÇİNDE YAPACAĞIZ

Milli üretimlerle ilgili de konuşan Sancak, "3 yıl içerisinde milli tankı, milli topu, milli arabayı yapacağız. BMC'de 3 yıl içinde bunu yapacağız. Bir ARGE merkezi kuralım dedik dünyanın en önemli fabrikalarından en önemli insanları bir araya getirmeye başladık. Önemli olan Batı’ya giden Doğu’nun beyinlerini transfer ederek buraya çağırmak." dedi.

YORUMLAR 20
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah başarılarınızın devamını sağlar inş....kutlarım yürekli adamlarısınız...
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hedefi var hedefi uğrunda çalışıyor, tedbir alıyor, başarmanın gereğini yapıyor. Ondan sonra elbet takdir Allah’ın (C.C.). Yorumcunun biri de kalkmış; sanki bizim diğer milletlerden bir eksiğimiz varmış gibi, gaipten haber verme edasıyla, bunları Ethem Sancak mı yapacakmış diyor. Aşın artık bu ezikliği. Ezikliğiniz ancak sizi bağlar.
    Cevapla
  • Yörük KURT 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşAllah.(BMC bir Türk markası mı ?)
    Cevapla
  • eyüp 9 yıl önce Şikayet Et
    Aklıselim insanlara fırsat verildikçe niye olmasın midesi bizde kökü dışarıda olanlar sülük gibi emdi 70-80 yıllar boyu da ne oldu hala montaj da kurtulamadık ,Allah yardımcıları olsun inşallah Siyasetçilerimiz de basiretli olsun en iyi örnek işte ne diyor büyük usta kendi göbeğimizi kendimiz keseriz
    Cevapla
  • hamit 9 yıl önce Şikayet Et
    bu bizleri tetiklemeli etrafımıza bakalım biz neler yapabiliriz .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle