Erdoğan'ın kızdığı Danıştay kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın Galataport projesi için durdurma kararı vermesine sert sözlerle yüklendi.

Erdoğan'ın kızdığı Danıştay kararı
Erdoğan'ın kızdığı Danıştay kararı
GİRİŞ 24.11.2014 13:06 GÜNCELLEME 24.11.2014 14:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Galataport'a 2 yıl sonra yürütmeyi durdurma veriyorlar, olabilir mi?" dedi.

Erdoğan, durdurma kararıyla ilgili şöyle konuştu;

"Galataport'un ihalesini yaptık. Kazanan belli. İki yıl geçti, yargı karar veriyor, yürütmeyi durdurma. Böyle bir anlayış olabilir mi? Ben ülkemde bu yargıya nasıl güveneceğim, nasıl inanacağım. Bu vatanperverlik midir? Bunu konuşmak zorundayız. Böyle sürdüğü zaman biz ülkemizi ayağa kaldıramayız, uçuramayız. Böyle bir projeye ne kadar rahat engelleyebiliyorsun."

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, Galataport projesi için durdurma kararı vermişti. Galataport ihalesini 16 Mayıs 2013 tarihinde 702 milyon dolarla Doğuş Holding kazanmıştı.

YORUMLAR 6
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    işine geldi mi yargıya yüklen; bu yargıya sen bile güvenmiyorsan vatandaş nasıl güvenecek.
    Cevapla
  • ergin atabey 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslında her işe engel olmak için hukuk safsatası adı altında Bildiğimiz maaşlı memuerların ihanetlerini ve sonuçlarına bütün bir toplum olarak katlanmak zorunda kalıyoruz.Bu bir ekonomik karardır.Halkın seçtikleri icraat yapacak yok yapamazsın .ne demek şimdi bu .Telekom un satışını hatırlıyalım.1994 te 20 milyhar dolar 2008 de 4.5 milyar dolar aslında bu kararı veren bu bürokratlardan tahsil edilmeliydi.
    Cevapla
  • DDY 9 yıl önce Şikayet Et
    yaptığınız herşey doğrumu
    Cevapla
  • misafir19 9 yıl önce Şikayet Et
    artik yasal duzenleme zorunluluk oldu, bu tur engellerin yasanmamasi icin nasil rekabet kurulundan felan izin aliniyorsa idari acidan bir sorun varmi diye danistay dan vize alinmasi lazim.danistay evet dedigi zaman tekrar yurutmeyi durdurma vs sacmaliklara kapi kapanmasi lazim
    Cevapla
  • yatırım 9 yıl önce Şikayet Et
    gelde yabancı yatırımcıları ülkene davet et ,nasıl yatırım yapacak ,mesela gelsın milyarlarca dolarlık fabrika kursun aradan iki yıl geçsın tam uretime başlayacakken durdurma kararı ver,sonra niye kalkınamıyoruz diye yakın ,kalkınabilmemiz için yahudilerden alınan anayasa yı değiştirmek değil tamamen yok edip ecdadımızın yasalarını ornek almalıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle