TMSF O'nu gazete ilanı ile arıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, eski Başkan Yardımcısı Fethi Çalık'ı Resmi Gazete ilanıyla arıyor.

TMSF O'nu gazete ilanı ile arıyor
TMSF O'nu gazete ilanı ile arıyor
GİRİŞ 12.11.2014 09:30 GÜNCELLEME 12.11.2014 09:32

TMSF eski Başkan Yardımcısı Fethi Çalık hakkında 30 Haziran 2014 tarihinde 'ön inceleme' açan TMSF, Çalık'ın ifadesini almak için evine iki kez 'çağrı' gönderdi. Ancak 'iadeli taahhütlü' gönderilen çağrılardan birincisi Çalık'ın söz konusu adreste 'tanınmadığı' gerekçesiyle geri döndü. İkinci kez gönderilen çağrı ise bekleme müddeti bittiği açıklamasıyla iade edildi.

Bunun üzerine TMSF çareyi Resmi Gazete'ye ilan vermekte buldu.

Çalık, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan ilana 7 gün içinde yanıt verip TMSF'ye başvurmaz ise kendisine tebligat yapılmış sayılacak.

İŞTE O İLAN:

"Fon Başkanlığı’nın 30.06.2014 tarih ve 269 sayılı Oluru gereğince Fon eski personeli Fethi ÇALIK hakkında yürütülmekte olan ön inceleme kapsamında hazırlanan ifade istem yazısı, adı geçenin adres kayıt sisteminde bulunan adresine farklı tarihlerde iki defa, iadeli taahhütlü posta ile gönderilmesine rağmen ilkinde adreste tanınmadığı, ikincisinde ise bekleme müddeti bittiği açıklamasıyla iade edilmiştir. Bu sebeple, Fethi ÇALIK'ın, ifade istem yazısını tebellüğ etmek üzere ilan tarihinden itibaren 7 gün içinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na başvurması gerektiği; aksi takdirde işbu ilanın tebligat yerine geçeceği ilan olunur."


 

KAYNAK: HÜRRİYET