Milyonlarca vatandaşa büyük müjde!

Emeklilere yapılan yakacak yardımı yeniden gündeme geldi. Emekliler, yılda 600 liralık ısınma desteği verilmesini bekliyor.

Milyonlarca vatandaşa büyük müjde!
Milyonlarca vatandaşa büyük müjde!
GİRİŞ 22.10.2014 10:15 GÜNCELLEME 22.10.2014 10:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Emeklilere yakacak yardımı verilmesi, Meclis'e de taşındı. Bu konuda Meclis'e sunulmuş bir kanun teklifi bulunuyor. Eğer teklif yasalaşırsa, emeklilere her yıl kış ayları yaklaşırken yakacak yardımı verilecek. 

YILDA 2 İKRAMİYE DE MECLİS'TE

Emeklilerin bir beklentisi de ikramiye. Yılda 2 kez ikramiye isteyen emeklilerin bu beklentisi, Meclis'e sunulan kanun teklifinde de yer aldı. Kanun teklifi yasalaşırsa, emekliler yakacak yardımının yanı sıra yılda 2 kez dini bayramlar öncesi 1'er maaş ikramiye alacak.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ BORCU DA YAPILANDIRILSIN

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, yılbaşına kadar elektrik ve doğalgaz borçlarını da yapılandıracak bir düzenleme yapılmasının, vatandaşları rahatlatacağını söyledi. Palandöken, "Sadece resmi daire abone grubundan 189 milyon 716 bin 414 lira, belediyeler abone grubundan 1 milyar 394 milyon 463 bin 144 lira, esnaf, sanatkar ve sanayicinin ise toplamda 6 milyar 718 milyon 450 bin lira ödenmeyen elektrik borcu var. Buna taksit imkanı getirilmelidir" dedi. 

YORUMLAR 31
  • cennet 9 yıl önce Şikayet Et
    işçi resmen eziliyor bir üsttekilerin özel görevlerini bile yapıyor
    Cevapla
  • Gökçe Üstün 9 yıl önce Şikayet Et
    Emekli öğretmenim. Hesabıma yatan aylık maaşım 1690 tl. Tanıdığım, Köyhizmetlerinden bekçilik kadrosundan emekli,İlkokul mezunu bir işçi emeklisinin maaşı 2200 tl'nin üzerinde. Bu adalet mi? Ben onların maaşını da çok görmüyorum, ama adaletsizliğe dikkat çekmek istiyorm.Türkiyede servetine servet katanların yanında emekliler sefalet içinde yaşıyor. Sorumlulara hakkımı helel etmiyorum.
    Cevapla
  • Kadir 9 yıl önce Şikayet Et
    Maaş ların banka promosyonu ne oldu,Yılan hikayesine döndü.
    Cevapla
  • emeklli memur 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kanun yasalaşısa biz emellilerden cok dualar alırsınız
    Cevapla
  • saim demiroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    türk telekom da yapılandırmaya alınsa keşke...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle