Babacan siyaseti ne zaman bırakacak?

AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, siyaseti ne zaman bırakacağını açıkladı.

Babacan siyaseti ne zaman bırakacak?
Babacan siyaseti ne zaman bırakacak?
GİRİŞ 17.09.2014 23:20 GÜNCELLEME 18.09.2014 09:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT Haber'de gündemi değerlendiren Ali Babacan, davet üzerine siyasete atıldığını hatırlatarak, "Davet varken, bundan kaçmak mümkün değil" dedi.

Hükümetlerde kendisine hep görev verildiğini belirten Babacan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

SİYASET DEĞİL, HİZMET YAPIYORUM 

"Ben hala siyaseti tam öğrendim demiyorum. O oldukça ayrı bir alan. Yaptığımı bir hizmet olarak görüyorum, devlete millete bir hoş seda bırakıyorsak, bu en büyük mutluluk bizim için. Ben bunu askerlik görevine benzetiyorum, biz bedelli değil fiili askerlik yapıyoruz. 

KENDİ İRADEMLE BIRAKMAYACAĞIM

Ancak, her askerliğin olduğu gibi başının da sonunun da olması gerektiğine inanıyorum. Bu süre ne kadar uzun-kısa olur, o benim irademle ilgili olmadı bugüne kadar, bırakmam da herhalde kendi irademle olmayacak. Diyecekler ki; 'teşekkür ederiz', o gün de bırakmış olacağız siyaseti herhalde, tablo bu. 

Davet varken, bundan kaçmak mümkün değil. Katkıda bulunduğumuz sürece bunun verdiği bir haz var, onurlu bir görev, tatmin düzeyi çok yüksek. En verimli çağları devlet ve millet için kullanıyor olmanın herhalde mükafatı da daha fazla olur diye düşünüyorum."

YORUMLAR 2
  • Ali Akturk 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razi olsun ,siz ekenominin basina geldiniz Allaha sukur duzelttiniz once Allahin sonra en buyuk pay sizin bence Tesekkurler gelecegin Basbakani
    Cevapla
  • RIZA ULUBEY 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahın verdiği kapasiteyi böyle şerefli bir şekilde kullanmak... helal olsun
    Cevapla