Bakan Zeybekci: 2023 hedefine ulaşacağız

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli programında 2023 hedeflerinden ayrılmayacaklarını söyledi.

Bakan Zeybekci: 2023 hedefine ulaşacağız
Bakan Zeybekci: 2023 hedefine ulaşacağız
GİRİŞ 13.09.2014 15:30 GÜNCELLEME 13.09.2014 15:30

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bu memlekete, bu ülkeye her ne kılıf biçerlerse biçsinler, kötü anlamda bir şey yapamayacaklar. Allah'ın izniyle 2023 hedeflerine bu millet ulaşacak" dedi.

TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Bakan Zeybekci, Denizli programı kapsamında Çameli ilçesinde bir firmanın 4,7 milyon liraya tamamlanacak su ürünleri tesisinin temel atma törenine katıldı.

Zeybekci, törende yaptığı konuşmada, tesisin 100 kişiye istihdam sağlayacağı ve 8 milyon avro ihracat yapacağını belirtti. Yatırımın hayırlı olmasını dileyen Zeybekci, insanların doğduğu yerde doymasını ve mutlu olmasını hedeflediklerini, onun için bu gibi projeleri son derece önemsediklerini söyledi.

HİZMETKAR OLMAYA GELDİK

Zeybekci, "Biz hükümet olarak bu ülkeyi, bu milleti yönetmeye gelmedik, idare etmeye, hükmetmeye gelmedik, başta baş hizmetkarımız cumhurbaşkanımız olmak üzere biz bu ülkeye ve millete hizmet etmeye geldik, hizmetkar olmaya geldik. Bu memlekete, bu ülkeye her ne kılıf biçerlerse biçsinler, kötü anlamda bir şey yapamayacaklar. Allah'ın izniyle 2023 hedeflerine bu millet ulaşacak. Bu millet durmak yok koşmaya devam diyecek" dedi.