Yıldız: Daha iyi hizmetler sunacağız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 62. Hükümet ile bir öncekinden dahi iyi hizmetler sunacaklarını söyledi.

Yıldız: Daha iyi hizmetler sunacağız
Yıldız: Daha iyi hizmetler sunacağız
GİRİŞ 29.08.2014 15:06 GÜNCELLEME 29.08.2014 15:06


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 62. Hükümet ile bir öncekinden dahi iyi hizmetler sunarak, Türkiye'nin gelişmesi, ilerlemesi ve büyümesine hep beraber katkı sağlayacaklarını söyledi.

Yıldız, cuma namazını kıldığı Kocatepe Camisinden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yeni hükümetin, vatana millete hayırlı olmasını dileyen Yıldız, 12 yıldan bu yana yaptıkları bütün hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Halkın refah seviyesini yükseltmenin önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, "Hepimiz yenileneceğiz. Her birimize bu manada yeni hizmet alanları oluşacak. Bizden sonraki arkadaşlarımıza hizmet alanları oluşacak. Önemli olan ak yüzle gelip hamdolsun ak yüzle beraber bu görevlerden ayrılmak. Bunlar şerefli, onurlu görevlerdir" değerlendirmesinde bulundu.

Yıldız, 10 Ağustos cumhurbaşkanı seçimine değinerek, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanlığı seçimi süresince 14 parti birleşerek, bir sinerji oluşturmaya çalıştılar. Sonuç ortada. Şimdi bir partinin bölünmeye çalışılmasından yararlanmaya çalışarak, bir tuğla kopartmaya çalışarak, böyle bir çalışma içerisindeler. Lütfen bir işin nasıl olmayacağını değil, nasıl olacağını tarif etsin muhalefet. O açıdan biz yolumuza devam ediyoruz. 62. AK Parti hükümetimizle bir öncekinden daha iyi hizmetler sunarak Türkiye'nin gelişmesi, ilerlemesi ve büyümesini hep beraber sağlayacağız."

Beşir Atalay'ın yeni kabinede yer almamasına ilişkin soru üzerine ise Yıldız, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın mutlaka kendileriyle bir arada verdiği kararlardır. O açıdan ülkemiz için bütün kararlar hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA