Olpak: Yeni kabine yeni dinamizm getirecek

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan yeni kabinenin ülkeye yeni bir dinamizm getireceğini belirtti.

Olpak: Yeni kabine yeni dinamizm getirecek
Olpak: Yeni kabine yeni dinamizm getirecek
GİRİŞ 29.08.2014 14:57 GÜNCELLEME 29.08.2014 14:57


Olpak yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan Bakanlar Kurulu listesinin kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan yeni kabinenin ülkeye yeni bir dinamizm getireceğine işaret eden Olpak, yeni hükümetle uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Olpak, şunları kaydetti:

"Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, ülkemizin yetiştirdiği en donanımlı insanlardan biridir. Bugüne kadar, üniversite hocalığı, derin entellektüel altyapısı, yazarlığı ve diplomatlığından edindiği birikimi siyaset sahnesine taşıyarak, milletimize önemli hizmetlerde bulunmuştur. Kurduğu yeni kabineyle de ülkemizin problemlerine çözümler üreterek, önceki hizmetlerin devamlılığını sağlayacak ve mutlaka yeni katkılar sağlayacaktır. Kendisinin, devam eden siyasi, ekonomik ve kültürel açılımları, arttırarak ilerletecek kararlılıkta ve performansta olacağına inanıyorum.

İnsanımızı daha da önceleyen bir yaklaşımla yeni anayasa, çözüm süreci, hukuk devleti, eğitim reformu ve makro politikaların daha fazla tabana yayılması, adil gelir dağılımı, üretim-istihdam ve reel kesime daha fazla önem veren bir ekonomi ve kamu personel reformu başta olmak üzere birçok konuda 'Yeni Türkiye'nin inşaasına yeni bir dinamizm getireceklerine olan inancımızla, yeni Bakanlar Kuruluna başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin geleceğinin inşaasında, devlet adamlarımızın doğru projelerine hep destek olacağız."

KAYNAK: AA