ATO'dan 62. Hükümet için açıklama

ATO Başkanı Bezci, yazılı açıklamasında, Ahmet Davutoğlu başbakanlığında kurulan Türkiye'nin 62. Hükümeti'ne başarılar diledi.

ATO'dan 62. Hükümet için açıklama
ATO'dan 62. Hükümet için açıklama
GİRİŞ 29.08.2014 13:32 GÜNCELLEME 29.08.2014 13:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Türkiye'nin, seçilmiş cumhurbaşkanı ve güçlü hükümet ile gelişmiş ülkeler liginde hak ettiği yeri alacağına inandıklarını ifade etti.

Dışişleri bakanlığı döneminde akademisyen ve siyaset adamı olarak başarılı hizmetler veren Davutoğlu'nun, 62. Hükümet'in başı olarak da başarılı çalışmalarını sürdüreceğine inandıklarını belirten Bezci, şunları kaydetti:

"Türkiye, özellikle son 10 yılda ekonomik ve siyasi alanda önemli mesafeler katetti. Ekonomik büyümenin devamı için siyasi istikrar çok önemli. Türkiye bir an önce gündemini ekonomiye çevirerek, büyümeyi artırıcı yapısal reformlarla yoluna devam etmelidir. Seçilmiş cumhurbaşkanı ve güçlü hükümetin uyum içinde çalışmasıyla Türkiye gelişmiş ülkeler liginde hak ettiği yeri alacaktır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Remzi Ece 9 yıl önce Şikayet Et
    Görüntü çirkin. Yıllarca aidat ödediğimiz bu kurumun başkanına bu fotoğraf yakışmamış, Ato başkanından ziyade çiftlik ağası havası var.
    Cevapla