Bakan Yıldız: Taahhüt edenin elektriği açılır

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız elektrik kesintileri ile ilgili ödeme taahhüdünde bulunanların elektriğinin açılacağını söyledi.

Bakan Yıldız: Taahhüt edenin elektriği açılır
Bakan Yıldız: Taahhüt edenin elektriği açılır
GİRİŞ 29.08.2014 11:20 GÜNCELLEME 29.08.2014 11:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


Mardin'deki elektrik krizi ile ilgili konuşan Enerji ve Tabii Bakanı Taner Yıldız konuyu Başbakan Ahmet Davutoğlu ile detaylı görüştüklerini belirterek, elektriği kesilen çiftçilerin bir ödeme planı ile kendilerine gelmesi gerektiğini söyledi.

Çiftçilerin enerji şirketlerine bir ödeme takvimi çıkartmaları halinde bu tekliflerinin değerlendirileceğini söyleyen Yıldız, aksi takdirde borcunu ödeyen vatandaşa haksızlık yapılmış olacağını belirtti.

Parasını ödemeyi taahhüt eden çiftçilerin elektriğinin açılacağını söyleyen Yıldız, bu tarz taahhütte bulunan bir kısım vatandaşın dün akşamdan itibaren elektriğinin de açıldığını söyledi.

''Ben hiçbir şekilde elektrik parası ödemek istemiyorum'' demenin katiyen doğru olmayacağını da belirten Yıldız, çiftçilerin kendilerine borçlarının tarımsal destekten ödenmesine yönelik tek satırlık bir yazı ile gelinmesinin dahi yeterli olabileceğini söyledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • mehmet duran 9 yıl önce Şikayet Et
    bu işin kolayı var devlet boş yere üzülüyor. bu işin çözümü kolay bu çiftçilerin ürünlerini devletin kurumları toprak mahsülleri ofisi et balık kurumu alsın ve bu çiftçilere vereceği paradan peşincene alsın-sonra borcu olanlara destek primi verilmesin tarla parası dana parası veriliyor bu paralardan kessip alsın
    Cevapla
  • celal ozel 9 yıl önce Şikayet Et
    Haklıdırlar!. Dünyanın en pahalı elektriğini biz kullanıyoruz.Bundan bazı tuzu kurular anlamaz tabii.Devletler hiçbir zaman vatandaşının sırtından kar güdmez,güdemez ancak halkını bazı reformlarla rahatlatabilir.Örneğin dışarıya sattığının elektiriğin fiyatıyla fiyatlandır.
    Cevapla
  • mes71 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumcu. Elektriği kim bulduysa faturaları da o ödesin.
    Cevapla
  • karalevent06 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım. sayın bakanım haksızlık karsısında susmak dogru degil haklısınız .. bakanım bu bir gerçek ki türkiye petrollarinde olan sorunlar kaytarmalar ve niceleri bu sisteme el atın genel müdür ve ona baglı bolge mudürleri tam bir paralel yapı gibi farklıı cemaate calışıyorlar buna ne zeman dur diyeceksiniz ve sizin de baglı oldugunuz cemaate kendi isimlerini kullanıyorlar yazık dur deyin ne yazık ki genel müdür vekili ve müdürleri tam bir ırkçılık yapıyorlar ve paralel yapıyla tam bir ekip halında çalıçıyorlar inanmıyorsanız ak parti batman millet vekiline sorun haksızlık karsısında susmayın susmayacaz saygılar haber 7 size defalardır yazıyorum yayınlamıyorsunuz cumhurbaskanımızın dediği gibi haksızlık karsısında susacakmıyız
    Cevapla
  • Banazlı 9 yıl önce Şikayet Et
    O ZAMAN. Onlar ödemiyorsa bende ödemiyorum derim. Böyle saçmalık mı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle