Emeklilere bayram müjdesi!

Emeklilere erken maaş ödemesi yarın başlıyor

Emeklilere bayram müjdesi!
Emeklilere bayram müjdesi!
GİRİŞ 22.07.2014 16:35 GÜNCELLEME 22.07.2014 17:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ramazan bayramı nedeniyle BAĞ-KUR ve memur emeklilerinin aylıkları erken ödenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin aylıkları ile işsizlik ödeneği, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ve kısa çalışma ödemelerinin Ramazan Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle erken ödeneceğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Bakan Çelik, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin aylıkları ile işsizlik ödeneği, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ve kısa çalışma ödemelerinin Ramazan Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle erken ödeneceğini bildirdi.

Açıklamaya göre; 2 milyon 435 bin Bağ-Kur emeklisinden tahsis numarasının son rakamı 9, 7, 5 ve 3, 1 olanlara 24 Temmuz; 8, 6, 4 ve 2, 0 olanlara ise 25 Temmuz'da ödeme yapılacağı belirtildi.

1 milyon 261 bin memur emeklisinden maaş ödeme günü ise, 1 ve 2 Ağustos olanlara 23 Temmuz'da, 3 ve 4 Ağustos olanlara 24 Temmuz'da, 5 Ağustos olanlara da 25 Temmuz'da maaşlarının ödeneceği kaydedildi.

Öte yandan, işsizlik ödeneği, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ve kısa çalışma ödemelerinin 25 Temmuz Cuma günü ödeneceği kaydedildi. 

YORUMLAR 3
  • enes baran 9 yıl önce Şikayet Et
    madem müjde verecek. müjde zaten adamın varolan maaşını 3 gün erken vermeyle olmuyor. zaten ucu ucuna yeten para diğer ay daha erken bitecek adam daha fazla zorlanacak. madem iyilik yapacaksın ver birer maaş ikramiye millet bayram yapsın.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    bende bir şey anlamadım?????.... ...Emekliler 19,undan beri zaten aylıklarını alıyor??..Pazar gününe kadar zaten herkes aylığını almış olacak..müjde diye şimdi niye söyleniyor? ayın 19,undan önce söylense tamam diyeceğim ama emeklilerin çoğu aylıklarını aldı bile???:):):):):):).
    Cevapla
  • ali sayderin 9 yıl önce Şikayet Et
    yav daha buğün emekli maaşımı aldım.neyin kafası bu ya.. siz kimi kandırıyorsunuz ya biz emekliler uzaydamı yaşıyoruz allahaşkına.daha buğün maaşımızı aldık 1 hafta sonra ne maaşı insanlarla dalğamı geçiyorsunuz siz,ramazanda oruç sizi tutmuş anlaşılan.artık insanlara düzğün haber verin.
    Cevapla