Bakan Elvan hastaneye kaldırıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'tan sonra Bakan Lütfi Elvan da hastalandı.

Bakan Elvan hastaneye kaldırıldı
Bakan Elvan hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 19.06.2014 12:30 GÜNCELLEME 19.06.2014 14:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bu sabah katıldığı Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısı'nda aniden rahatsızlanarak, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

BİR GECE MÜŞAHEDE ALTINDA TUTULACAK

Aşırı yorgunluğa bağlı tansiyon düşüklüğü teşhisi konulan Elvan'ın, bir gece müşahede altında tutulacağı bildirildi.

Başbakan Yardımcısı Atalay'ın başkanlık ettiği Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısı'na katılan Elvan, toplantının basına kapalı bölümünde rahatsızlandı. Baş dönmesi, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle apar topar Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Elvan'a, aşırı yorgunluk nedeniyle tansiyon düşüklüğü teşhisi konuldu. Tahlil ve tetkikleri yapılan Elvan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak bir gece müşahede altında tutulacağı bildirildi.

Geçen salı günü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı fikri ışık da Sakarya'da katıldığı Türk Traktör Fabrikası'nın açılış töreninde kürsüde konuşma yaparken fenalaşmış; ambulansta ilk tedavisi yapılan Işık, daha sonra makam arabasıyla fabrikadan ayrılmıştı. Işık'ın yorgunluğa bağlı olarak tansiyonunun düşmesi sonucu rahatsızlandığı açıklanmıştı.

ÇELİK AMELİYAT OLMUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de Nisan ayında Şanlıurfa'da yaptığı bir dizi ziyaretin ardından fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. Çelik, Soma'da 301 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciası sonrasında neden Soma'ya gitmediğine ilişkin sorular üzerine, bazı sağlık sorunları yaşadığını açıklamıştı. Çelik, ayrıca 23 Mayıs'ta bağırsak delinmesi teşhisiyle acil olarak ameliyata alınmıştı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 9
  • Halid Dazkiri 9 yıl önce Şikayet Et
    maşallah. anlaşılan o ki çok sıkı çalışıyorlar. allah razı olsun.
    Cevapla
  • arthur 9 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Erdoğan'ın kabinesinde olmak kolay değil. Dünyanın en çalışkan adamı var başında. Dayanamadı bünyeler. Acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞ OLSUN. Büyük geçmiş olsun Sayın Bakanım, Allah'tan acil şifalar dilerim!
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 9 yıl önce Şikayet Et
    ..geçmiş olsun. ..çok kritik günlerden geçiyoruz, eski genel kurmay başkanlarımızdan sayın özkök ün bir ara kendi yemeğini kendisinin taşıdığını okumuştum medyada, özellikle devleti yönetenlerin yediği içtiğine dikkat etmeliler bence, paraleller heryerde zira
    Cevapla
  • Dr S İsmail Cihan 9 yıl önce Şikayet Et
    Uzun Adamın Temposu. Uzun Adamın Temposunu Anlayın da O Yiğide Bu Memleketin Ne Kadar İhtiyacı Var Görünüz.Narkoz Halinde Mit Müsteşarını ve de Ülkeyi Kurtarmak Böyle Bişiy.Çankayaya Göndererek Ülkeyi Yetim Bırakacaklara İthaf Olunur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle