Rusya'da Türkiye'ye darbe! Tam 48 ton

Türkiye'den Rusya'ya ihraç edilen 48 ton Hint pirincine, eksik evrak gerekçesiyle St. Petersburg kentinde el konuldu.

Rusya'da Türkiye'ye darbe! Tam 48 ton
Rusya'da Türkiye'ye darbe! Tam 48 ton
GİRİŞ 21.05.2014 11:09 GÜNCELLEME 21.05.2014 14:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya'nın kuzeyinde St. Petersburg limanında Federal Bitki Koruma ve Karantina Servisi (Rosselhoznadzor) yetkilileri Türkiye'den ithal edilen toplam 48 ton Hint pirincinin belgelerini inceledi.

Cihan Haber Ajansı'na açıklamada bulunan Rosselhoznadzor Basın Sözcüsü Aleksey Alekseyenko, "Yapılan incelemede sertifikada pirincin üretimiyle ilgili gerekli bilgiler yoktu. Bu, uluslararası mevzuata aykırı. Alıcı şirket ve malın sahibine karşı inceleme başlatılırken, 48 ton pirince el konulmasına karar verdik." dedi.

YORUMLAR 3
  • Ibrahim yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes isini adam gibi yaparsa ayip olur zaten. Imajimizi mahvediyor bu köse kapmaca oynayan sirketler, ben Türk devleti olarak gideceksin elinden ihracaatci belgelerini alip basacaksin cezayi sirkete.
    Cevapla
  • Sarcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Haberde bir yanlışlık var galiba..... Manşette Türkiye'ye büyük darbe denilmiş. El konulan prinçin hepi topu 48 ton. Bir tane orta direk dairsi fiyatı. Bu Türkiye'ye nasıl büyük bir darbe olabilir ki. 48.000 ton falan mı yoksa! Ayrıca eğer sertifakada eksik bilgiler varsa tamamlanır. Kaçak, toksik madde yada genetiği değiştirilmiş tohum durumları falan olmadıktan sonra düzeltirler olayı. Büyütülecek bir hadise değil bence....
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz de karşılığı var. Türkiyeye gelen RUS katerinaların menşeyini araştırıp antalyada otellerde Animasyon yaptırmayalım, sağlık raporu,ve kalite kontrolü yapıp alalım.
    Cevapla