Ailelere bir hafta yüzde 50 indirimli olacak

TCDD, Aile Haftası dolayısıyla 12-18 Mayıs tarihleri arasında, yüksek hızlı trenler de dahil olmak üzere bütün trenlerde ailelere yüzde 50 indirim uygulayacak

Ailelere bir hafta yüzde 50 indirimli olacak
Ailelere bir hafta yüzde 50 indirimli olacak
GİRİŞ 10.05.2014 12:40 GÜNCELLEME 10.05.2014 12:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, geçen yıl Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının aralarında bulunduğu 9 bakanlık, aile olmayı özendirmek amacıyla protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde her bakanlık kendi alanında aile olmayı özendirecek etkinlikler düzenlemeyi kararlaştırdı.

Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Aile Haftası dolayısıyla 12-18 Mayıs tarihleri arasında yüksek hızlı trenler de dahil olmak üzere bütün trenlerde ailelere yüzde 50 indirim uygulayacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için anne-baba-çocuk, anne-çocuk ya da baba-çocuk şeklinde aile üyelerinin birlikte seyahat etmesi gerekecek.

Belirtilen koşulları sağlayan aileler ile büyükbaba ve büyükanne gibi ebeveynler de kampanyadan faydalanabilecek.

Kampanya biletleri tam bilet ücreti üzerinden yüzde 50 indirimli satılacak. Kampanya kapsamında satılan biletler iade edilemeyecek ve değişiklik yapılamayacak.

TCDD, tüm satış kanallarından kampanyalı bilet satışı yapacak. Trende yapılan kontrol sırasında geçerli bir kimlik belgesinin ibraz edilmesi ve kimlik bilgilerinde kampanyadan yararlananların anne-baba adı ya da soyadı bilgilerinden birinin uygun olması gerekecek. Aksi halde uygulanan indirim tutarı tahsil edilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Murat Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Yeniden Trenle Tanışıyor!. Salonlarda bayrak sallayarak ve (onuncu yıl marşının içinde geçen) "...Demir ağlarla ördük ana yurdu dört baştan" demekle olmuyor. 1980 yılında Gaziantep'ten İstanbul'a 40 saatte gelmiştik. Bu muydu yurdun dört bir yanına ördüğünüz demir ağ? Şimdi İstanbul'dan Konya 4,5 saat sürecek inşallah!
    Cevapla