EPDK: Elektriğe zam yapılmadı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine ilişkin nihai tüketici fiyatlarında herhangi bir değişim olmadığını ve elektriğe zam yapılmadığını bildirildi.

EPDK: Elektriğe zam yapılmadı
EPDK: Elektriğe zam yapılmadı
GİRİŞ 01.04.2014 14:47 GÜNCELLEME 01.04.2014 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

EPDK'dan yapılan yazılı açıklamada, Kurul'un bugün Resmi Gazete'de yayımlanan ve 1 Temmuz'a kadar geçerli olacak tarifelerle ilgili kararına yönelik bazı basın yayın organlarında "elektriğe zam geldiği" şeklinde haberlerin yer aldığı belirtildi.

Kurul kararı çerçevesinde elektrik tarifelerini oluşturan unsurların bazılarında artış ve azalış olmasına rağmen abone gruplarında nihai tüketici fiyatlarında değişim olmadığı ifade edilen açıklamada, elektriğe herhangi bir zam yapılmadığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    ELEKTRİĞE ZAM YAPMAYA GEREK YOK,ZATEN. Alan şirket işin yolunu bulmuş zaten faturalar gelmiyor birde üstüne üstlük 3 gün geciktiği anda 4.günü beklemeden kesiyorlar açma kapama adı altında 30 TL haksız kazanç sağlıyorlar bu şekilde yüz binlerce kişiden nemalanıyorlar devlet seyrediyor ancak devlet kurumlarının elektrik idaresine milyarlarca borcu var onlar kesintiye uğramıyor bu da ayrı bir durum...
    Cevapla