Bakanlık, Taraf Gazetesi'ne dava açtı

Maliye Bakanlığı, bir gazetede yayımlanan haber dolayısıyla hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Bakanlık, Taraf Gazetesi'ne dava açtı
Bakanlık, Taraf Gazetesi'ne dava açtı
GİRİŞ 27.02.2014 11:11 GÜNCELLEME 27.02.2014 11:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Taraf Gazetesi'nin bugün ilk sayfadan duyurduğu Hüseyin Özay imzalı 'Torpili yediler, renk değiştirdiler' haberi, yalanlanmış bir haber olup ısrarla gazete tarafından devam ettirilmektedir.

Taraf Gazetesi artık haberciliğin ötesinde bir yayın politikası izleyerek, çirkin ve iftira içerikli bu haberlerle kamuoyunu bilinçli olarak yanlış bilgilendirmektedir.

Bakanlık olarak yalan ve kurgu içerikli bu haberlere ilişkin bu gazete hakkında hukuki işlemler de başlatılmıştır."

YORUMLAR 5
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede yayınlanan, Düşman TARAF'ı gazete !. İnanıyorumki uzun değil yakında son yayınınızı yapıp milletin önünde diz çöküp yalvaracaksınız ! yetti be demokrasinin bilmem neresine koyayım, benim ülkemde bize düşmanlık yapacan bizde bakacaz ha ?
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Zaman gazetesinin son reklamlarını hatırlıyorum da. ne kadar zorlama, ne kadar iki yüzlü bir reklamdı o öyle... İlk izlediğimde de bu fikirdeydim ki o zaman bu olaylar patlak vermemişti. Şimdi anlıyoruz ki adamlar o günlerde bugünlerin masumiyetkarinesini hazırlıyorlarmış! Bir adam neyin kendisinde olduğuna dair fazlaca nutuk atıyorsa, o kendinde ya yoktur ya da ayrılmak üzeredir!
    Cevapla
  • Ejder Ejderha 10 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibisiniz. havuz medyası kanalizasyon gibi, her gün tekziplik haber yapmaktan gerçek gazetecilik yapmayı unuttular.
    Cevapla
  • turkabi 10 yıl önce Şikayet Et
    HANGI TARAF?. Hangi "TARAF"i tutuyor bunlar? Iyilik, guzellik ve baris "TARAF"TARI olmadiklari besbelli. "TARAF" hangi "TARAF". Siyonistlerinmi? Paralelcilerinmi? Gezizekalilarinmi? Capulcularinmi? Mafyaninmi? Satanistlerinmi? Bunlarin hic onemi yok, "TARAF", TARAFINI coktan belli ettiniz zaten. KARDESLER ALLAHA SUKREDELIM. Hainlerin hepsi ortaya cikiyor. ALLAH icin hukumetimizin kiymetini bilelim ve destek olalim.
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Cemaatin operasyon gazetesi. Cemaat zaten sağcı solcu atesit din düşmanı ayırmaz. Knedi çıkarları hep öndedir. Bir tek yahudi'ye kıyamazlar güneydeki oda ülkenin sevgisinden. Cemaatte bu organizasyonu yapacak akıl yok arkalarındaki akıl MOSSAD
    Cevapla