Ünlü iş adamından tacizcisine dava!

Ünlü işadamı Hamdi Akın, hiç tanımadığı bir kadının tacizine maruz kalmasının ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ünlü iş adamından tacizcisine dava!
Ünlü iş adamından tacizcisine dava!
GİRİŞ 17.10.2013 16:10 GÜNCELLEME 17.10.2013 16:10

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile yeğeni Hülya Deniz Bilecik, üç ay önce cep telefonlarına 115 kez hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gönderen M.Ç. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre, şüpheli kadını tanımadıklarını belirten işadamı ve yeğeni, rahatsız etmemesi için acele tedbir kararı verilmesini istedi. M.Ç. adlı kadın, iki yıl önce Hamdi Akın'ın şikâyeti üzerine İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılandı. Ancak Hamdi Akın, M.Ç.'nin kocası F.Ç.'nin özür dilemesi üzerine şikâyetinden vazgeçti.

Fakat M.Ç. 4 Temmuz 2013 ile 2 Ağustos 2013 arasında, şirketin genel müdür yardımcısı olan yeğeni Hülya Deniz Bilecik'in cep telefonuna hakaret ve tehdit içeren 115 mesaj gönderdi. Hamdi Akın ve yeğeni Hülya Deniz Bilecik, ikinci kez savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Akın ve yeğeni Bilecik, cep telefonlarına hakaret içerikli mesajlar gönderen şüpheli kadının, hakaret, huzur bozma ve tehdit suçlarından yargılanmasını talep etti.

Cumhuriyet Başsavcılığı'na 27 Ağustos 2013'te verilen suç duyurusu dilekçesinde, "Bu mesajları atan kişinin, müvekkillerime rahatça ulaşabileceği ve rahatsız etmekle yetinmeyip zarar vermeye kalkışabilecek yapıda biri olduğu açıkça ortadadır" ifadeleri yer aldı.

Akın, bir daha kendisini ve yeğenini rahatsız ve tehdit etmemesi için M.Ç. hakkında tedbir kararı alınmasını istedi. Gönderilen mesajların bir kısmını dava dosyasına ekleyen Akın, tanımadığı bu kişinin nasıl bir sağlıklı ruh içerisinde olduğunu mahkemenin takdirine bıraktığını anlattı.