Asrın projesinde bilet fiyatı belli oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılışı yapılacak olan asrın projesi Marmaray'da uygulanacak bilet fiyatlarını açıkladı.

Asrın projesinde bilet fiyatı belli oldu
Asrın projesinde bilet fiyatı belli oldu
GİRİŞ 09.10.2013 09:55 GÜNCELLEME 09.10.2013 11:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Marmaray'da uygulanacak bilet fiyatlarının şehir içi ulaşım fiyatları düzeyinde,1,95 lira civarında olacağını ve İstanbulkart'ın Marmaray'da da geçerli olacağını söyledi.

'BU BİR DÜNYA REKORU OLACAK'
Yıldırım, 3. Köprü'nün ayaklarının uzunluğunun 60 metreyi bulduğunu, yıl sonuna kadar ayakların tamamlanmış olacağını belirterek, "2015'te tamamlamayı planlıyoruz. Bu bir dünya rekoru olacak" dedi.

'O İDDİA DOĞRU DEĞİL'
3. Havalimanı ile ilgili ihaleye çıkmadan önce ÇED Raporu'nun alındığını kaydeden Bakan Yıldırım, ÇED'den muaf olacağı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

'3. HAVALİMANI'NA BİRKAÇ AY İÇİNDE BAŞLANABİLİR'
Ulaştırma Bakanı ayrıca, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının inşaatına birkaç ay içinde başlanabileceğini ifade etti.

'TAVAN FİYAT, ŞİRKETLERİN RIZASIYLA OLACAK'
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, uçak biletlerinde tavan fiyat uygulamasına ilişkin olarak ise, ''Şirketlerin kendi rızasıyla yapılacak. Havayolu şirketleri SHGM ile anlaşmaya vardılar. Şirketler uygulayacakları bilet fiyatlarına kendileri bir sınır koyacaklar'' şeklinde konuştu.

ANKARA-İSTANBUL YHT'NİN RENGİ TURKUAZ
Bakan Yıldırım, Ankara-İstanbul YHT renginin de turkuaz olacağını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • mehmet ışık 10 yıl önce Şikayet Et
    ADAMLAR YAPIYOR. kim derdi amerika krize düşsün türkiye güçlensin bu işlemler bitsin muhalefet olan herkes yapacaklar tabi işleri ne derler vatan hainlari
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    @ metin sadık ; ötv yi aman ödeme birde sana ücretsiz kart verelim ,oldumu ?. malesef çamur atmakta birincisiniz., şöyle partinize bir bakalım kurulduğundan beri bir paslı çivi çaktımı ?
    Cevapla
  • Hel Fodul 10 yıl önce Şikayet Et
    metin sadık madem o kadar kolay. ver özel sektöre her tarafı, sana yollar hanlar hamamlar diksin, abad etsin yurdun her köşesini. o kadar kolay sanki o işler.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Metin Sadık ve Onun Gibiler. 10 sene öncesine kadar sen faize çalışıyordun vede devleti yiyen haramilere, şimdi hiç olmasa yatırıma çalışıyorsun, yemeyen yatırım yapan dürüst insanlar varki bu paralar yenmiyor eser üretiliyor.
    Cevapla
  • ömer talha kotiloğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. bugünleri bu gelişmeleri bize gösteren nasip eden Rabbime hamdu senalar olsun. Ne güzel demokratik ve teknolojik gelişmeler yaşıyoruz. Allah yapanlardan ve emeği geçenlerden razı olsun daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle sayın Başbakanıma başarılar diliyorum.Eskidende vergi verirdik ve ülkede başbakanım ve yardımcısıyım diyen adamlara rastlanırdı ama hiç bir ilerleme olmazdı aksine biz Müslümanlar zenci muamelesi görürdük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle