Şaka gibi! Bir hafta olmadan yine zam geldi

Benzin fiyatları bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 11 kuruş zamlandı.

Şaka gibi! Bir hafta olmadan yine zam geldi
Şaka gibi! Bir hafta olmadan yine zam geldi
GİRİŞ 30.09.2013 16:51 GÜNCELLEME 30.09.2013 17:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bir zam, bir indirim derken vatandaşın aklı akaryakıt fiyatları noktasında karıştı. Akaryakıt fiyatlarına, en son yapılan zam sonrası gelen 8 kuruşluk indirimin üstünden 1 hafta geömeden yeniden zam geldi. Benzin fiyatları bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 11 kuruş zamlandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 17
  • Ali BULUT 10 yıl önce Şikayet Et
    Sudan'dan da kötüyüz... Sudan da petrole yapılan zam sonrası halk sokaklara döküldü 36 ölü var. Bir haftadır, dolar ve ham petrol bir gıdım düştü ama benzine zam geldi.. Hangi akıllı insan bunu açıklayabiliyorsa.. Babam derdi ki: Kuralların olmadığı yerde orman kanunları devreye girer. Bunlara halk gücünü göstermezse petrol 2 TL 'ye inmez.( DÜNYA ORTALAMASI 1,8 CİVARI)
    Cevapla
  • metinistanbul 10 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomimiz iyiye gidiyor olsun varsın benzin 10 TL ne olucak!. Ekonomimiz cok iyiye gidiyor olsun varsın zamlar bişey olmaz doldurun depoyu gezin ekonomi iyi.
    Cevapla
  • kısa marlboro 10 yıl önce Şikayet Et
    Daha 1 hafta önce. İndirimler geldiğinde yazmıştım. 1 haftaya kalmak 5 indirdirlerse 10 zam yaparlar diye. Maalesef Haklı çıktı..ama biz millet olarak alıştık yanii... Başbakanımız neyse Bu bakanlardan bazılarını Koltuklarından Almak lazım. Milleti Koyun Gibi Görüyorlar...
    Cevapla
  • özgür derebaşı 10 yıl önce Şikayet Et
    dalga. bu ne ya kardeşim halkla dalgamı geçıyorsun bır hafta önce indir bır hafta sonra zamn yap olacak işmı bu
    Cevapla
  • m.ali tezcan 10 yıl önce Şikayet Et
    az bile olmuş......... başlığa bakıpta benim arabam yok sanmayın elbette var. yılda 30 000 aracın satılıp trafiğe girdiğini öğrendiğim gün araç düşmanı oldum.antalyada yaşıyorum bırakın otoparkları sokakta park edecek yer yok.antalyaya gelen bilir.yollar artık kaldırmıyor zaten dar. MELİH GÖKÇEK GEL BİZİ KURTAR NOOOOOLUUUUUUUUR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle