Bayraktar: Teröre giden parayla kalkınacağız

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin terör belasını aşacağını belirterek, "Hem kardeşliği yakalayacağız hem de buraya giden büyük parayı kalkınmaya harcayacağız" dedi.

Bayraktar: Teröre giden parayla kalkınacağız
Bayraktar: Teröre giden parayla kalkınacağız
GİRİŞ 25.05.2013 16:33 GÜNCELLEME 25.05.2013 16:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tokat'a dün gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 2 günlük ziyareti kapsamında bugün ilk olarak Niksar ilçesini ziyaret etti. Burada ilk olarak partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Bakan Bayraktar daha sonra özel şirket tarafından yapılan 204 konutlu Vefa Evleri'nin anahtar teslim törenine katıldı. Bakan Bayraktar, burada yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi vererek, birinci derecede deprem bölgesinde bulunan Tokat'a bakanlık olarak önem verdiklerini söyledi. Bakan Bayraktar, konuşmasının ardından ev sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

'TERÖRE GİDEN PARAYI KALKINMAYA HARCAYACAĞIZ'

Bakan Bayraktar, Niksar'daki programların ardından Erbaa ilçesine geçti. Burada ilk olarak partisinin ilçe başkanlığı binasını ziyaret eden Bakan Bayraktar, ardından öğretmenevinde düzenlenen öğlen yemeğine katıldı. Daha sonra ilçeye yapılan 9 kamu yatırımının toplu açılış törenine katılan Bakan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada terör sorunu ile ilgili mesajlar verdi. Türkiye'nin yıllardır başını ğırıtan terör belasından kurtulacağını belirten Bakan Bayraktar şöyle konuştu:

''Hem kardeşliği yakalayacağız hem de buraya giden büyük parayı kalkınmaya harcayacağız. Enerji için büyük atılımlarımız var. Amerika'da 'kaya gazı' diyorlar, o gazın Türkiye'de de çok olduğu söyleniliyor. Türkiye kendi insanlarının mutluluğunu, refahını, kalkınmışlığını, gelişmişliğini, keyfi yaşama standartlarını yakalama noktasında çok ciddi adımlar atacak. Bunu dünya görüyor. İnşallah bunu milletimizin bizim partimize olan desteği, bize verdiği büyük sorumlulukla aşacağız. Dünyada görülmemiş tarzda, yüzde 34 ile geleceksin 10 sene iktidarda olacaksın oyun yüzde 50'leri aşacak. Bu milletin ileri görüşüdür, bu milletin asaletidir. Bizde bu sorumlulukla daha büyük gayretle çalışmaya devam edeceğiz"

Bakan Bayraktar Tokat ziyaretini tamamlamasının ardından karayolu ile Amasya'nın Merzifon ilçesindeki havaalanına hareket etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Fehmi DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    DOĞUNUN TAŞI TOPRAĞI ALTUN OLUR.. 30 yıldır yanlış politikaların kurbanı olan yöre halkı, Sayın Başbakanımıza minnettar kalacak. Bu illerin halkı Sayın Başbakanımıza Baldıran zehir i içirmeyecek. Ona hakiki Şırnak, Bitlis ve Siirt balı içirecek.
    Cevapla
  • MASTER 10 yıl önce Şikayet Et
    Gercek Kankinma. Kalkin ADIL bir sekilde olmali..kalkinma projelerinizde calisacak personel alirken referans ile mülakat ile alincaksa ise hic olmasin..!
    Cevapla