Memura yaz tatili şoku! Başbakan İmzaladı!

Memurun tatili cumhurbaşkanı seçimine endekslendi. Seçim nedeniyle binlerce memur da görev yapacak.

Memura yaz tatili şoku! Başbakan İmzaladı!
Memura yaz tatili şoku! Başbakan İmzaladı!
GİRİŞ 27.06.2014 08:40 GÜNCELLEME 27.06.2014 11:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ağustos ayında yapılacak ve ilk defa halkın sandığa gideceği Cumhurbaşkanlığı seçimi, memurların önemli bölümünün Temmuz ve Ağustos ayı yaz tatili programlarını da etkileyecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, imzasını taşıyan genelge ile memurların yaz tatili izinleri, cumhurbaşkanlığı seçimi dikkate alınarak belirlenecek.  

Başbakan Erdoğan imzası ile bugün Resmi Gazete'de yer alacak, genelgede memurların izinleriyle ilgili olarak şu ifadeler yer aldı: 

"Cumhurbaşkanı seçiminin her aşamasında görev alması muhtemel kamu personelinin yıllık izinlerinin plânlanmasında seçim tarihinin dikkate alınması zorunlu görülmektedir. Bu hususta il ve ilçe seçim kurulları ile koordinasyon içerisinde, kamu personelini de mağdur etmeyecek şekilde gereken tedbirler ivedilikle alınacaktır. 
 
Bu itibarla, Cumhurbaşkanı seçiminin başarıyla gerçekleştirilerek, millet iradesinin sandığa sağlıklı olarak yansıması amacıyla, seçim kurulu başkanlıklarının personel ve yer tahsisine ilişkin talepleri ivedilikle karşılanacak, ihtiyaç duyulacak her türlü taşıt, bilgisayar, yazıcı, modem, kesintisiz güç kaynağı, Jeneratör gibi araç gereç ve bunları kullanabilecek nitelikli işgücü desteği sağlanacaktır. 
 
Bu çerçevede, başta mülki amirler olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile güvenlik güçlerinin amirleri tarafından gereken tüm önlemler alınacak, herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için azami gayret ve duyarlılık gösterilecektir."

YORUMLAR 6
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    memurum tatilim var, çalışma ssatlerim az yorulmam fazla, . zamanında hem sanayide hem okulda çalışırken inek diye suçlayan zümre hala aynı halde. Yıllar geçti azıcık geliştirin kendinizi belki faydası olur size. Zamanında da söylemiştik bunları ama anlamamıştınız.
    Cevapla
  • bir taraftar 9 yıl önce Şikayet Et
    abartılacak durum yok. çoğu memur zaten tatil planını buna göre yapmıştır. öncesinde veya sonrasında tatil yaparlar. bir kaç yılda bir olan durum.
    Cevapla
  • nevzat 9 yıl önce Şikayet Et
    ????. Siz memur oldunuzda bizmi engelledik çalışında olun hakedin de olun... hep amacınız yukarıdakini aşağı çekmek buna çaba sarfedeceğinize yanımıza gelin geleni memurlarmı engelliyor!
    Cevapla
  • egemen doğan 9 yıl önce Şikayet Et
    vicdansızlar. aldıkları maaş hak etmiyor %90'ı bide tatil mi beğenmeyecekler?
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    ağlamayı bırakın artık arkadaş. az çalışıp memur olsaydınız, ne yapalım siz az alıyorsunuz diye haklarımızdan var mı geçelim?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle