TTNET'e “En İnovatif Ekip” ödülü

TTNET, dünyanın en prestijli iletişim ödülleri arasında yer alan SABRE Ödülleri tarafından iki büyük ödüle layık görüldü.

TTNET'e “En İnovatif Ekip” ödülü
TTNET'e “En İnovatif Ekip” ödülü
GİRİŞ 09.06.2014 12:02 GÜNCELLEME 09.06.2014 12:02

 TTNET’in Kurumsal İletişim ekibi “En İnovatif Ekip” ödülünü alırken, sosyal sorumluluk projesi “İnternetle Hayat Kolay” ile de Türkiye kategorisinde ödüle hak kazandı. 

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, uluslararası alanda elde ettiği başarılara yenilerini ekledi. İletişim sektörünün analiz ve ölçümlemede en önemli kurumlarından olan Holmes Report Dergisi tarafından her sene bütünlük ve etkinlikte en üst seviyeye ulaşan halkla ilişkiler çalışmalarının ödüllendirildiği Sabre Ödülleri’nde TTNET’e iki büyük ödül birden geldi.


 
TTNET Türkiye Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, TTNET’in aldığı ödüllerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Sektörde öncü rol oynayan TTNET olarak, müşterilerimize bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunma hedefiyle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu özverili çalışmalarımız sonucunda, uluslararası arenada böyle prestijli bir organizasyon tarafından ödüllendirilmek, bizi motive ediyor.  Bu doğrultuda da, topluma kattığımız değer ışığında, her geçen gün daha iyi başarılara imza atmak için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.
 
TTNET’in Kurumsal İletişim ekibi, imza attığı iletişim projeleriyle iletişim sektörünün en prestijli ödüllerinden Sabre tarafından  “En İnovatif Kurumsal İletişim Ekibi” ödülünün sahibi oldu. 
 
TTNET’in diğer ödülünü aldığı İnternetle Hayat Kolay Projesi ile “Türkiye” kategorisinde “En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” seçildi. Proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 4000 kişiye internet okuryazarlığı eğitimi verdi.