Memurlarla ilgili 9 yeni düzenleme

Milyonlar torba yasa tasarısı heyecanı yaşıyor. Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelecek tasarı kamu çalışanlarını da yakından ilgilendiriyor.

Memurlarla ilgili 9 yeni düzenleme
Memurlarla ilgili 9 yeni düzenleme
GİRİŞ 21.04.2014 08:43 GÜNCELLEME 21.04.2014 08:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kamu çalışanlarıyla ilgili 9 maddelik düzenlemenin torba tasarının içinde Meclis'e sunulması bekleniyor. İşte 9 madde:

-Disiplin cezalarına af.

-Adaylıkta uyarma-kınama cezası alanların memuriyetten çıkışının engellenmesi.

-Özelleştirme nedeniyle araştırmacı olarak atanan müdür, genel müdür yrd, genel müdürün talebi halinde, kariyerlerine uygun kadroya atanması.

-Sümer Holding'teki sözleşmeli personelden işsizlik sigortası kesilmemesi.

-İMD'lerin ek ödemelerinin artması.

-Nöbetçi memurluğunun kalkması.

-Tapu kadastro çalışanlarının sorumluluğunun düzenlenmesi.

-Mahkeme çalışanlarına fazla çalışma ücreti verilmesi.

-İkramiye hesabında hizmet sınırın 35 olması. 

YORUMLAR 6
  • ender kara 9 yıl önce Şikayet Et
    DERECE NEREDE?. torba yasada derece vardı nerede bu derece. yinemi uyutuluyoruz acaba...
    Cevapla
  • ercan şen 9 yıl önce Şikayet Et
    bu düzenlemeler tüm memurları ilgilendirmiyor. bu düzenlemeler yapılsın ama lütfen herkesi ilgilendiren düzenlemeler olsun...3-5 kişiyi ilgilendiren teklifler sanki tüm memurları ilgilendiriyor gibi veriliyor.. lütfen daha genel teklifler verilsin. ilgili arkadaşlara da hayırlı olsun.
    Cevapla
  • serkan gül 9 yıl önce Şikayet Et
    YA BU DÜŞÜK MAAŞ SİSTEMİ YİNE DEĞİŞMEDİ. Çok alana çok az alana az veriliyor bu sistem bir türlü düzelmedi düzelmezde zenginler kulübü devam
    Cevapla
  • ali gül 9 yıl önce Şikayet Et
    4/C'li Kadroya hasret. Yine hüsran olmasın herzaman 4/C'li için her zaman ötelendik bu torbada bari kadrolarımıza kavuşlaım birde Bitli Mv Vahit kiler seçimdenden hemen sonra başbakan talimat verdi kadrolu olacak açıklaması var söz ağızdan 1 kere çıkar demi
    Cevapla
  • Cem Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    Sormak isterim her duyarlı vatandaşa ve seçilip de, atanıp da , yönetemeyenlere.... -----Disiplin cezalarına af.. (Ozaman neden disiplin cezası vardır? mahkumlarda af edilsin mi? yoksa sistem keyfi mi uygulanıyordu?) ----- -Adaylıkta uyarma-kınama cezası alanların memuriyetten çıkışının engellenmesi. (Neden uyarma ve kınama cezası verilir ki? amaç neydi, korkutma, yıldırma?) ----- -Nöbetçi memurluğunun kalkması. (neden nöbetci memur olur? neden kalkar?) ----- -Tapu kadastro çalışanlarının sorumluluğunun düzenlenmesi. (Bu kadroların bu güne kadar yaptılkarı sorumsuzcamıydı, yapılanlar ne olacak, düzenleri yok muydu? NEden?) ------Mahkeme çalışanlarına fazla çalışma ücreti verilmesi. (Mahkeme çalışanları neden fazla çalışır? iş yükü mü fazla? işinimi yapamıyorlar? yoksa, Türkiyede sistem yok da bozulmuşta herşey mahkeme üzerine mi birakılmış? NEden?) Daha çok sorular var??? NEDEN? Neden bu ulkedeki var olan bütün sistemler hala CHP, BDP, MHP kısmen AK Partiye çalışır. NEDEN ADAM GİBİ SADE, ADİL, ŞEFFAF, EŞİT sistemler yok, NEDEN?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle