HAK-İŞ'ten vatandaşlara sandık çağrısı

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin HAK-İŞ üyesi işçiler olmak üzere tüm vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulundu.

HAK-İŞ'ten vatandaşlara sandık çağrısı
HAK-İŞ'ten vatandaşlara sandık çağrısı
GİRİŞ 28.03.2014 15:25 GÜNCELLEME 28.03.2014 15:25

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Başta HAK-İŞ üyesi işçilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sandığa gitmesini, temel vatandaşlık görevini yerine getirmesini, seçimlerin güven içerisinde, barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmesini temenni ederiz" dedi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin barış ve huzur ortamında büyük bir olgunluk içinde gerçekleştirilmesini diledi.

Seçimlerin, demokrasi kültürünün önemli araçlarından, demokrasinin en temel kurumlarından birisi olduğunu belirten Arslan, sandığa gitmekle katılımcı demokrasinin gereğinin yerine getirildiğini kaydetti.

Arslan, "30 Mart 2014'de yapılacak olan seçimler de demokrasimizin önemli bir parçasıdır ve daha ileri demokrasi standartlarının yakalanması açısından önemli bir fırsattır" ifadesini kullandı.

Demokrasilerde milletin seçtiğini beğenip beğenmeme lüksü olmadığını, seçim sonuçlarını, kazanandan kaybedenine herkesin büyük bir olgunluk içinde kabul edip geleceğe bakması gerektiğini ifade eden Arslan, yaşanan bütün sorunlara karşı Türkiye'nin demokrasi yolunda ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, "Başta HAK-İŞ üyesi işçilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sandığa gitmesini, temel vatandaşlık görevini yerine getirmesini, seçimlerin güven içerisinde, barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmesini temenni ederiz" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA