Savunma Sanayii sözleşmeli personel alacak

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, kadro karşılıksız sözleşmeli personel istihdam edecek.

Savunma Sanayii sözleşmeli personel alacak
Savunma Sanayii sözleşmeli personel alacak
GİRİŞ 19.08.2013 11:51 GÜNCELLEME 19.08.2013 11:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Müsteşarlık, sözlü sınavla kalite test ve sertifikasyon uzmanı, bilgi yönetim uzmanı, proje mühendisi pozisyonlarında 17, yönetici asistanı pozisyonunda da 10 olmak üzere 27 sözleşmeli personel alacak.

Sınava katılmak isteyen adaylar, başvuru koşullarına ilişkin detaylı bilgiye kurumun internet sitesinde (www.ssm.gov.tr) yer alan duyurudan ulaşabilecek.

Bugün başlayan başvurular, 10 Eylül Salı günü sona erecek. Başvurular, Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığına yapılacak.

Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları, sınavın yapılacağı yer ve sınav tarihi Müsteşarlığın internet sitesinde ilan edilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    zamanın meşhur vinçester tüfeğini hapishanede bir mahkum yapmıştı ! . yapın artık savunkma silahımızı, ordumuzu baştan aşağı donatın önce !
    Cevapla
  • Uğur Aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    Güçlü devlet. Güçlü devlet olmak için nükleer silah geliştirmek ve en iyi düzey de istihbarat ağı kurmak gereklidir. Bunlar olduğu zaman da ekonomik olarak dışarıdan 3 sene bağımsız rahatlıkla yaşayabilecek sistem üzerine kafa yorulmalıdır.
    Cevapla