Ülker Grubu şirketlerinden KAP'a açıklama

Ülker Grubu şirketlerinden Kerevitaş, Bizim Toptan ve Ülker Bisküvi'den KAP'a açıklama yapıldı.

Ülker Grubu şirketlerinden KAP'a açıklama
Ülker Grubu şirketlerinden KAP'a açıklama
GİRİŞ 12.02.2018 16:51 GÜNCELLEME 12.02.2018 16:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Açıklamada Yıldız Holding'in bir önceki yıla kıyasla yüzde 22 ciro büyümesi gerçekleştirerek, 2017 yılını 42.3 Milyar TL ciro ile tamamladığı, 2018 yılında da toplamda yüzde 19 büyüme öngörüldüğü belirtildi.

KAP'a yapılan açıklama şöyle: 

"Bazı basın yayın organları ve internet sitelerinde ana ortağımız Yıldız Holding'in ayrı ayrı ve çok sayıda olan kısa vadeli kredilerinin bir çatı altında toplanarak uzun vadeli bir sendikasyon kredisine çevrilmesi hakkında haberler yayımlanmıştır. Nitekim, bu kapsamda bir yerel bankanın liderliğinde çalışmalara devam edilmektedir. Bu doğrultuda, geçtiğimiz hafta içerisinde Yıldız Holding, bahsi geçen kısa vadeli kredilerden 1 Milyar USD tutarındaki bir kısmın, uzun vadeli bir kredi şekline getirilmesi sürecini başarıyla tamamlamıştır. Ülker Bisküvi, Kerevitaş ve bizim Toptan olarak bu kapsamda bir kredimiz bulunmamaktadır.

Geçtiğimiz hafta, Yıldız Holding yöneticileri, adet olduğu üzere, Grubun 2017 kesinleşmemiş finansal sonuçlarına yönelik bankalar ile olağan toplantısını gerçekleştirmiştir. Yıldız Holding, bir önceki yıla kıyasla yüzde 22 ciro büyümesi gerçekleştirerek, 2017 yılını 42.3 Milyar TL ciro ile tamamlamıştır. Başarıyla büyümeye devam eden işlerin, 2018 yılında da toplamda yüzde 19 büyümesi öngörülmektedir. Ülker Bisküvi'nin de bu minvalde, 2017 yılını piyasa beklentilerinin üzerinde kapatacağı öngörülmüş olup, 2018 yılına yönelik de çift haneli büyüme hedeflenmektedir.

Bu açıklama Sermaye Piyasası Kanunu'nun Özel Durumlar Tebliği çerçevesinde ve ilgili borsanın talebi üzerine yapılmaktadır. "

YORUMLAR 2
  • sunay günaydın 6 yıl önce Şikayet Et
    ülker İNGİLTEREYE neden kaçıyor. bu tutum ülkerin değerini sıfırlayacaktır. son seçimlerden önceki tersten çalınınca cins mesajlar içeren reklamdan sonra bu normal bir şey değildir.
    Cevapla
  • aery 4 yıl önce Şikayet Et
    artık ülker almıyorum aldırmıyorum
    Cevapla