Bu bankaya borcu olanlar dikkat! Hepsini sattı

İş Bankası 362 milyon liralık alacağını 25 milyon liraya sattı.

Bu bankaya borcu olanlar dikkat! Hepsini sattı
Bu bankaya borcu olanlar dikkat! Hepsini sattı
GİRİŞ 26.12.2017 10:28 GÜNCELLEME 26.12.2017 11:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İş Bankası takipteki kredilerini sattı. Şirket yaptığı ihalede 362.776.418 liralık takipteki kredisini 25.745.782 liraya nakden Sümer Varlık Yönetim, Hedef Varlık Yönetim ve Hayat Varlık Yönetim şirketine sattı.
 
Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:
 
Yapılan ihaleler sonucunda 2017 yılı Aralık ayı içerisinde Bankamız takipteki krediler portföyünün 362.776.418 TL tutarındaki kısmını oluşturan alacaklarımız 25.745.782 TL'lik satış bedeli nakden tahsil edilmek suretiyle Hedef Varlık Yönetim A.Ş., Sümer Varlık Yönetim A.Ş. ve Hayat Varlık Yönetim A.Ş.'ye devredilmiştir. 
 

YORUMLAR 12
  • S.g. 6 yıl önce Şikayet Et
    çek senet mafyasına alacak işini sevk etmiş gibi bi durum olmuş :)
    Cevapla
  • vatandas muhittin 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet sadece bir yila mahsus kuumlar vergisinden düşüyor.faiz lobisi zarr etmiyor.kimileri de yazmis bankayi dolandiriyor diye.dusersen anlarsin kardes.
    Cevapla
  • Kazım 6 yıl önce Şikayet Et
    362 milyonluk borcu 25 milyona bu ülkede satıyorlar ve bbdk tık demiyor. Yahu kimse çıkıp sen bu aradaki farkı ne yapacaksın da demiyor. Sahi banka zarar etmiş midir? Hayır. Öyle banka ana parayı öde falan da demiyor. Hele ki bir taahhüt falan varsa yandınız.kısaca her türlü banka işi sorun yani. Uzak durmak en hayırlısı.
    Cevapla
  • Rutin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu bankalarin herzaman yaptigi normal bir uygulamadir. Aradaki fark vatandaştan misliyle alınıyor. Uzme kendini. Faizden uzak dur
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Olaya gerçekci bakın. Git adamdan para al. Sonra BEN ÖDEMİYORUM de. Çok az sayıda istisna olabilir. Ama adam oradan gelen parayı avanta sanıyor. Banka soygun yapıyor diyelim. Ödemeyen ne yapıyor. Hemen hükümeti suçla. Parayı alırken onlara mi sordun. Parayı öde kimse bişey yapmaz. İktidarla ne işin var senin. Sen borcunu öde. Avanta gibi al. sonra banka soyguncu. İstisnalar ayrı ama sen nesin be adam. Bankayı dolandırırım mı sandın.
    Cevapla
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kimseye zorla vermiyor veya almıyor banka dediğiniz kurumlar zararsan kar yapıyor bunu kendileri direk yapamıyor kanunen yasak ve banka bunun için müşteriye yaptığı masraf daha yüksek içinde olan biri olarak söylüyorum banka bazen sadece ana para öde diyor inada yanaşmıyor kimse şimdi varlık firması banka kadar yapıcı ve insancıl değil tecrübe ile sabittir bana bişey olmaz alamaz demeyin bir kez daha düşünün banka personelin çoğu bende bu şeyi yaşayabilirim düşüncesiyle hareket ediyor varlık firması ise ondan oran aldığı için bu açıdan bakamıyor bakanlarda fazla tutmuyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle