Bakanlıktan Çiftlik Bank için suç duyurusu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 'Çiftlik Bank' hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bakanlıktan Çiftlik Bank için suç duyurusu
Bakanlıktan Çiftlik Bank için suç duyurusu
GİRİŞ 23.12.2017 13:55 GÜNCELLEME 23.12.2017 13:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yapılan suç duyurusunda yalan haber ile Bakan Faruk Özlü'nün Çiftlik Bank afişlerinde ismine yer verildiğine dikkat çekildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bakan Faruk Özlü'nün isminin 'Çiftlik Bank'ın afişlerinde yer alması üzerine harekete geçti. Bakanlık internet sitesi aracılığıyla ve sosyal medyada yaptıkları tanıtımlarla çok yüksek karlar vereceğini iddia ederek milyonlarca lira topladığı belirtilen 'Çiftlik Bank' hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda özetle şöyle denildi:

Facebook adlı sitede Çiftlik Bank adlı kullanıcı tarafından "6.Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi'nde Çiftlik Bank ailesi adına düzenlenecek ödül töreninde, Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, Çiftlik Bank ailesi adına 20 markanın hak kazandığı kalite ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Dr.Faruk Özlü'nün elinden alacak" içerikli afiş şeklinde resim paylaşılmış, yorum bölümünde de belirtilen ifade tekrar kullanılmıştır.

Bu haber tamamen hayal ürünü olup, gerçeği yansıtmamaktadır. Çiftlik Bank adlı kullanıcının internet sitesi, üyelerin para yatırması üzerine kurulmuş bir sitedir.

Üyelerine güven vermek ve daha fazla yatırım yapılmasını teminen bu yalan haberin yapıldığı açık olup, ilgili şirket hakkında suç duyurusunda bulunulması ve yalan haberin siteden kaldırılmasını talep etmek zorunluluğu doğmuştur."

YORUMLAR 10
  • Öyle 6 yıl önce Şikayet Et
    Gercek suki, bir tane bile magdur yok. Evet yanlis duymadiniz, bir tane dahi magdur yok, Zaten bir tane magdur olsa ipini cekecekler ama adamlar Allah var, paralarini veriyor herkesin. Bazilari Ciftlik baki zoraki batiracak ama dur bakalim. Bunlar Ciftlik banka güvenin diye yazimiyorum ancak dikkatli oynayip kar edebilirsiniz Heran tetikte olup paranizi cekmenizde yarar var.
    Cevapla
  • Kırlangıç 6 yıl önce Şikayet Et
    Projenin hayata gecmesini basarili bir is çıkarmalarını beklemek gerekir bunun için en az 3 yıl beklemek gerekir.şuan olumsuz birşeyler söylemek yersiz
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    binlerce mağdur var diyen arkadaşım belki 1 tane mağdur olan parasını kaptıran kişi bulamazsın abartmıyorum 1 tane diyorum 10 tane değil sadece 1 tane bulamazsın hile kullananlar vardı yanılmıyorsam onlar bile yatırdığı parayı aldı araştırmadan iftira atmayın
    Cevapla
  • MUSTAFA 6 yıl önce Şikayet Et
    10 aydır sistemde olmama ragmen hiç magdur olmadım.
    Cevapla
  • cahit57 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk duyduğum da merak ettim siteye giriş yaptım...Fakat çiftlik bank sitesine girmemle çıkmam bir oldu baştan aşağıya yalan dolan....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle