Tudor kararı Galatasaray'ı dipten çıkardı

Galatasaray hisseleri, Tudor'la yolların ayrıldığı haberinin ardından yükselişe geçti

Tudor kararı Galatasaray'ı dipten çıkardı
Tudor kararı Galatasaray'ı dipten çıkardı
GİRİŞ 19.12.2017 09:11 GÜNCELLEME 19.12.2017 11:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ev-Kur Malatyaspor'a yenilerek liderliği Başakşehir'e kaptıran Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verilmesi borsadaki hisseleri dipten çıkardı. Güne, pazar günkü yenilginin etkisiyle yüzde 2'lik düşüşle 6.22 liradan başlayan Galatasaray'ın hisseleri, görevden alınma haberinin gelmesinin ardından yüzde 5 artarak 6.54 liraya kadar çıktı. Galatasaray hisseleri ligde kötü gidişin başladığı ekim ortasından bu yana yüzde 27 düştü. Aynı dönemde Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 4 yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR 1
  • Garip 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu ülkede koskoca GS nin başına bir sürü güya teknik trektör getirildi bir çoğu başarısız oldu her defasında Fatih Terim kurtarıcı görüldü şunu artık anlamak lazım Fatih Terim booooş bir teknikadam öyle olmazsa boşta gezmez bence Yılnaz Vural gelsin en azından hiç denenmemiş biri gaav birde o gelsin birde o yapamasın ama Fatih terim demeyin kurban olayım demeyin....
    Cevapla