Dünya Türk pastası yiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli ve milli sözlerini kendisini misyon edinen Beşüzzi Pasta, yatırım kararı aldı.

Dünya Türk pastası yiyor
Dünya Türk pastası yiyor
GİRİŞ 21.09.2017 14:39 GÜNCELLEME 21.09.2017 14:39

Türkiye’nin en büyük pasta fabrikasını kurarak binlerce kişiye iş imkanı sağlayan Beşüzzi Pasta, dünyanın 20 ülkesine sattığı ürünleriyle milyonlarca insanın Türk pastası yemesini sağlıyor.

DİYABET HASTALARINA ÖZEL PASTA

Yurtiçinde 7 bin mağazası bulunan Beşüzzi Unlu Mamülleri Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Vuraloğlu, “A101, Migros ve Kipa gibi Türkiye’nin en büyük zincir mağazalarında ürünlerimiz bulunuyor. Yeni yaptığımız tesislerimizde ise kalorisi düşük diyabet hastalarına özel pasta üretimine başladık. Bu konuda ciddi adımlar atıyoruz. Amacımız dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıp ülke ekonomisine katkı sağlayıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli ve milli felsefesine uygun hareket etmek” dedi.

ORTADOĞU TÜRK PASTASI YİYOR

50’nin üzerinde ürün çeşidiyle dünyanın bütün damaklarında Türk lezzeti bulunduğunu belirten Vuraloğlu, "Arap Emirlikleri, Orta Asya ve Avrupa ülkelerine lezzetlerimizi gururla ihraç ediyoruz. Özellikle arapların Türk tatlılarına karşı özel bir ilgisi var. %100 Türk markası olarak ülkemizi her platformda, fuarlarda ve organizasyonlarda temsil ediyoruz” diye konuştu.