TP ve Amity Oil'den ruhsat başvurusu

Türkiye Petrolleri ile Amity Oil International Pty. Ltd. şirketleri, Kırklareli ve Tekirdağ'da sahip bulundukları doğalgazla ilgili başvuruda bulundu.

TP ve Amity Oil'den ruhsat başvurusu
TP ve Amity Oil'den ruhsat başvurusu
GİRİŞ 29.07.2017 14:11 GÜNCELLEME 29.07.2017 14:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Petrolleri ile Amity Oil International Pty. Ltd. şirketleri, Kırklareli ve Tekirdağ'da sahip bulundukları üç petrol arama ruhsat sahasında keşfedilen doğalgazla ilgili müşterek petrol işletme ruhsatı almak için başvuruda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Petrolleri ile Amity Oil International Pty. Ltd. şirketleri, Kırklareli ve Tekirdağ'da sahip oldukları üç petrol arama ruhsat sahasında keşfedilen doğalgazla ilgili üç ayrı müşterek petrol işletme ruhsatı için başvurdu.

Söz konusu başvurular, 6-14 Temmuz tarihleri arasında alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Nurettin GÜN 6 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında toros gübre fabrikasından ırak,a mazot çeken bir soförün anlattığı beni çok üzdü,şoför diyorki kamyonun kırkayagını söktükten sonra toros gübre bafrikasından mazot,u yükleyip,bir ton evde indirdikten sonra tekrar kırkayak,ını takıp ırak yolu boyunca yolda kötü mazot ve yağla bir tonu tamamlayıp ırak,a teslim ediyorduk dedi,bende neden bu günaha girdin deyince patronum öyle istedi yoksa iş bulamam korkusuyla yaptım dedi,böyle şeylere meydan vermemek için iyi takip edilmesi lazım.
    Cevapla