THY'den flaş karar! Ücretsiz olacak

THY, Ukrayna'dan İstanbul'a uçan transit yolcular için stopover (duraklama) uygulamasını başlattı.

THY'den flaş karar! Ücretsiz olacak
THY'den flaş karar! Ücretsiz olacak
GİRİŞ 17.07.2017 21:35 GÜNCELLEME 17.07.2017 21:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul'da 20 saatten fazla bağlantı süresi bulunan yolcular ücretsiz konaklama hizmetinden faydalanabilecek.

Türk Hava Yolları, Ukraynanın başkenti Kievde Stopover in Istanbul adlı ürününün tanıtımını yaptı. Hilton Oteli'ndeki etkinliğe, Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel, THYDoğu Avrupa ve Balkanlardan Sorumlu Satış Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Durmaz, THY Kiev Müdürü Dinçer Sayıcı ile Türk ve Ukraynalı konuklar katıldı.

THY, Ukraynadan ABD, Kanada, Kolombiya, Venezuela, Panama, Küba, Arjantin veBrezilya,Birleşik Krallık, İrlanda, Seyşeller, Mauritius, Gürcistan, Azerbaycan, Tayland,İsrail, İtalya, Fransa, İspanya, Yunanistan, Almanya, Avusturya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Belçika ve Danimarkaya gidecek yolcular için Stopover uygulamasına başlıyor.

Ukraynanın Kiev, Odessa, Harkov, Lvov, Herson ve Zaporoje kentlerinden, İstanbulüzerinden aktarmalı uçan THY yolcularına İstanbulda ücretsiz konaklama hizmeti sağlanacak.

Ekonomi sınıfı yolcular dört yıldızlı otelde bir gece, business sınıf yolcular beş yıldızlı otelde iki gece ücretsiz konaklayabilecek.

Stopover uygulamasından, İstanbulda bağlantı süresi en az 20 saat olan ve İstanbul üzerinden gidiş-dönüş bileti bulunan yolcular yararlanabilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Hava 6 yıl önce Şikayet Et
    Israf hava civa.
    Cevapla
  • Serkan Özkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Reklam kokan hareketler. Boşa israf edilen ganimetler. Dünya havacılık hukukunda, 4 saatten fazla geciktirilen seferlerde yemek saatine denk geliyor ise o ücretsizdir. Eğer bir sonraki güne sarkıyor ve 4 saatten fazla gecikme veya bağlantılı olupta bağlantıya yetiştirilememe oluyor ise Otel ve kahvaltı da ücretsizdir. Bunu zaten THY de başka bir firma da hukuken vermek zorundadır..
    Cevapla
  • yilmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    hayat çok pahalı + türk hava yolları
    Cevapla
  • Tsli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende memlekete gidişler falan ücretsiz olucak sanmıştım
    Cevapla
  • Fth 6 yıl önce Şikayet Et
    Yuh
    Cevapla
  • Gencoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Gecelim bunlari.isvivreden veya zūrihden.turizim bölgesi izmire egeye ucağimiz bile yok.tūrkler hep şikayetci.gerisini yazmak istemem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle