Yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor

Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu, yıl sonu için çift haneli büyüme hedefi koyduklarını belirtti.

Yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor
Yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor
GİRİŞ 14.06.2017 13:51 GÜNCELLEME 14.06.2017 13:51

Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu, TeknoSA'nın 2016 yılı boyunca değer yaratmayı sürdürdüğünü kaydederek, yıl genelinde benzer mağazalarda büyümeyi yakalarken, 2016'nın son çeyreğini de karlılıkla kapattıklarını bildirdi.

Bu yıl Türkiye'de reel büyümenin artmasını ve yüzde 3,5 seviyesinde olmasını beklediklerini ifade eden Köseoğlu, "Yıl sonu için aynı mağazalarda nominal büyümeye paralel, çift haneli büyüme hedefi koyduk. İlk 5 ayı hedeflerimiz çerçevesinde tamamladık. Önümüzde birlikte çok daha yüksek performans gösterebileceğimiz aylar var." değerlendirmesinde bulundu.

Köseoğlu, müşterilerine daha yakın olmak, yaşattıkları deneyimi daha mükemmel hale getirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini vurguladı.

"Çıtayı giderek yükseltiyoruz"

TeknoSA'nın kurulduğu günden bu yana tüketicinin ihtiyaç ve davranış şekillerine uygun kanal modelini en iyi uygulayan teknoloji perakendecisi olduğunu belirten TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, bugün, çoklu kanalda da öncü şirket olarak iş ortakları ile birlikte, hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini bildirdi.

Teknolojide tek çözüm noktası olma yolunda yatırımlarının sürdüğünü vurgulayan Gürsan, Teknosacell mobil hattı, Dr. Teknolog gibi hizmetleri ile müşteri deneyiminde çıtayı giderek yükselttiklerini anlattı.

Gürcan, "Bayi kanalındaki güçlü markamız İklimSA, rekor büyümelerle bize güç katıyor. Bu noktada hem TeknoSA ve İklimSA ekiplerine hem de bizimle masa arkadaşı gibi çalışan iş ortaklarımıza çok teşekkür ediyorum." değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK: AA