THY, İtalyan havayolu şirketine talip oldu

Türk Hava Yolları'nın (THY) finansal olarak zor durumda bulunan İtalyan havayolu şirketi Alitalia ile ilgilenen şirketler arasında yer aldığı belirtildi.

THY, İtalyan havayolu şirketine talip oldu
THY, İtalyan havayolu şirketine talip oldu
GİRİŞ 07.06.2017 12:44 GÜNCELLEME 07.06.2017 13:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalyan Il Messaggero gazetesinin haberine göre, Alitalia ile ilgili niyet beyan eden 30'un üzerindeki şirket ve fon arasında THY de yer alıyor.

Habere göre, Alitalia ile ilgilenen şirketlerden hiçbiri şirketin tamamını satın almakla ilgilenmezken; sadece havayolu şirketinin bazı varlıklarına ilgi gösteriyor.

İtalya'nın finansal olarak zor durumdaki havayolu şirketi Alitalia'yı satmakla görevlendirilen yetkililer, dün yaptıkları açıklamada 32 şirketin Alitalia ile ilgilendiklerini yazılı olarak kendilerine ilettiklerini belirtmişti.

İtalyan yetkili Stefano Paleari dün yaptığı açıklamada, "32 tane niyet beyanı aldık, değerlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

THY'DEN İDDİALARA YALANLAMA

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada Türk Hava Yolları´nın İtalyan Alitalia Havayolları şirketinin satışıyla ilgilendiği yönündeki  haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtildi.

YORUMLAR 2
  • Adiga81 6 yıl önce Şikayet Et
    THY yalanlıyor. Peki nereden çıkıyor bu haberler. Kesin borsa spekülatörleri havadan para kazanmak için gazlıyor milleti.
    Cevapla
  • Ozi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu iyi haber italyanlar için thy olursa iyi hizmet alırlar
    Cevapla