Ülker Teremyağ’dan eğlenceli dijital kampanya

Tereyağı lezzetini yüzde 100 bitkisel yağların sağlığı ve hafifliğiyle buluşturan Teremyağ, eğlenceli bir dijital kampanyaya imza attı.

Ülker Teremyağ’dan eğlenceli dijital kampanya
Ülker Teremyağ’dan eğlenceli dijital kampanya
GİRİŞ 29.03.2017 11:37 GÜNCELLEME 29.03.2017 11:37

Piyasaya çıktığı ilk günden beri pazarın en yenilikçi markası olan ve hedef kitlesinin ihtiyaçlarını yakından takip eden Teremyağ “tarzları farklı, sırları aynı!” mottosunu işlediği yeni dijital kampanyasında birbirinden keyifli 5 kadın tiplemesini ve onların hamaratlık konusundaki tatlı çekişmelerini konu ediyor.

Ev hanımı tiplemelerinin ustaca ele alındığı filmde; herkesin annesinden, komşusundan, arkadaşlarından ve hatta kendinden bir parça bulabilecek. “Pek uğraşmadım” diyip sofrada çatal konacak boş yer bırakmayanından; gözünden başka ölçü birimi kullanmayanına, her tarifin en püf noktalarını bileninden, her şeyi yerinden özel getirenine, tarifleriyle ilgili ser veren ama sır vermeyenine bu kadınların hepsi çok sevilecek.

Kampanya, ilk 10 günde 10 milyon izlenmeye ulaştı. Aynı dönemde yaklaşık 7.500 kişi kendi facebook ve instagram hesaplarından işte aynı benim dedikleri kadının fotoğrafını #iyiyemeginsirri hashtagi ile paylaştı.

Göz Kararı Kadını Şenay: Tariflerinde gözünden başka bir ölçü kullanmayan Şenay, her zaman bununla gurur duyar!

Onun lugatında, kulak memesi kıvamı, aldığı kadar un, iki fırt yumurta sürmek vardır, litreymiş, grammış, bardakmış işi olmaz!

 

Püf Noktası Kadını Ayten: Malum, her tarifin bir püf noktası vardır, Ayten tüm o püf noktalarını avcunun içi gibi bilir. Çıtır çıtır börek nasıl yapılır, tane tane mis kokulu pilavın sırrı ne, kekin iyi kararmasını nasıl sağlarsın? İşte bunlar hep Ayten’in uzmanlığı...

 

Pek Uğraşmadım Kadını Figen: Günü için altı üstü kek, poğaça, kurabiye... bir de ıspanaklı kuş yuvası böreği, peynirli domatesli volovan ve tahinli  çelenk yaptı ama bunlar için aslında “pek uğraşmadı” J

 

Ben Özel Getirtiyorum Kadını Füsun: Mutfağına baktığınızda Türkiye’yi görebilirsiniz. Çünkü Füsun domatesi Çanakkale’den, portakalı Antalya’dan getirtir. Zeytini de Ayvalık’tan… Hatta dalından koparıldığı gibi değil, bizzat dalıyla!

 

Sır Küpü Kadını Serpil

Poğaçası nasıl böyle kıyır kıyır mı oluyor, ekstradan ne koyucak canım? Bildiğin yağ işte. Hiç uğraşmayın o sır onunla birlikte sonsuza dek kalacaktır.