'Cumhurbaşkanlığı sistemi, gücümüze güç katacak'

Keskin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin,yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında yaptığı açıklamada,“4 yıldır çok güçlüyüz ve yeni sistem gücümüze güç katacak”dedi

'Cumhurbaşkanlığı sistemi, gücümüze güç katacak'
'Cumhurbaşkanlığı sistemi, gücümüze güç katacak'
GİRİŞ 21.03.2017 10:14 GÜNCELLEME 21.03.2017 11:14

Keskin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti hükümetinin, Türkiye’yi her alanda 3-4 kat büyüttüğünü ifade etti. Büyük değişimleri büyük liderlerin yaptığını aktaran Recep Ercan Keskin, Milli iradeyi güçlendirmek, 2023 hedeflerine ulaşmak için en iyi sistemin “Cumhurbaşkanlığı Sistemi” olduğuna inandığını söyledi.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye için çalışıyor”

Ticaretin istikrar ve güven üzerine kurulu olduğunu dile getiren Recep Ercan Keskin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile istikrar ve güvenin kalıcı hale geleceğini kaydetti. Keskin, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti, ilk günden beri Türkiye için çalışıyor.” dedi.

“Erdoğan, yüzde yüz milli, devletini ve milletini düşünen bir lider”

Keskin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin “Bu süreci iyi okumak lazım. 16 Nisan’da bir parti seçimi yok, Türkiye’nin geleceği söz konusu. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, yüzde yüz milli, yüzde yüz devletini ve milletini düşünen bir lider. Bu referanduma ve getirilmek istenen sisteme de böyle bakmak lazım”dedi.